torek, 13. marec 2012

Hočem moške dlake!

Ste opazili nov Liscin plakat za perilo? Sedaj delajo tudi moško perilo, zato sta na plakatu ona in on. Ko sem čakala na avtobus, sem si plakat podrobneje pogledala. Najprej sem opazila, da ni med njima nobene "kemije", nato pa, da sta oba modela enako visoka. Možno je, da ona stoji na pručki, vendar so ju postavili na enako višino. Meni to ni všeč, pa sem, kot veste, zelo za emancipacijo. Če že umetno ustvarjajo neke situacije, potem bi si želela, da je on še vedno moški (večji), ona pa ženska (manjša).

Kaj pa jima je skupno? To, da nimata dlak! Ja, prav ste prebrali, oba modela sta popolnoma depilirana. Vem, izpadla bom strašansko staromodno, nekul in nazadnjaško, vendar se mi zdi takšno ponarejanje dejanskega stanja čisti nateg. Pa saj imamo vsi dlake, zakaj jih ne bi imeli modeli?!

Že tako nam samozavest zbijajo s popravki fotografij, ko ženskim modelom podaljšajo noge, povečajo prsi, zgladijo gube in zožijo pas. Skoraj smo se že navadili, da so ženske zelo depilirane, zdaj pa so na takšen način popačili še moške. Prosim lepo, oglejte si sami:


Na tej povezavi si boste lahko model ogledali z lupo:
Lisca moško perilo

Prav zanimivo bo opazovati moške, ali bodo podlegli najnovejšim "modnim" smernicam in si takoj po nakupu Liscinega perila odstranili vse dlake. Mogoče pa jih bo prepričal šele Armani?

2 komentarja:

  1. Se popolnoma strinjam. Moški mora imet dlake :D Telim revežem so še noge in roke pobrili ...

    OdgovoriIzbriši