petek, 24. junij 2016

Kaj se dogaja

V življenju so pomembni drobni dogodki, teh se spominjamo, so ugotovili znanstveniki. Meni sta se ta teden zgodila dva:

1. Moj super trener Boštjan me je ob najini obletnici razveselil z darilom - darilnim bonom za športno masažo. Masiral me bo trener Slavko, ki ga tudi srečujem na vadbah in je šef fitnesa. O tem, kako dobro masira, mi je pred nekaj tedni govoril Boštjan, jaz pa sem izjavila, da bi že šla, samo Slavko me ne bi smel videti gole. To je bila majhna šala, saj sem nudistka, poleg tega si je lahko Slavko že podrobno ogledal moj celulit med številnimi treningi - pa še kaj drugega.

Boštjan je vseeno našel rešitev za mojo "zadrego": poleg darilnega bona sem dobila še masko za spanje. Namenjena je Slavku, da bo med masažo slep. Hahahaha, kako zabavna ideja.


 Obletnice je treba praznovati. Takšni obredi so pomembni, ker povezujejo, pa še čas teče hitreje. 

2. V eni od športnih trgovin sem kupila dve majici iz ekološkega bombaža. Doma sem ju želela oprati in ugotovila, da so ju opremili z ogromno količino etiket. To pa ni nič kaj ekološko, a ne?


Upam, da je korist majic iz eko bombaža večja kot škoda zaradi preobilice etiket (ki so jih morala narediti, sedaj se morajo še razgraditi).

ponedeljek, 20. junij 2016

Nagradna igra: kje sem bila?

Ta vikend sem bila v manjšem slovenskem mestu. Če uganete kje, vam bom poslala super dobro in zdravo kavico Chi classic z vlakninami, antioksidanti, guarano, gobami reishi in ginsengom (iz naše trgovine Avita).

Pogoji sodelovanja: o vsem odločam jaz, kot vedno; pritožbe niso možne.

Če bom v 48 urah dobila več pravilnih odgovorov, bom nagrajenca izžrebala.


Nagradno vprašanje: V katerem slovenskem mestu sem bila?