Ob vikendih imajo menije, med tednom pa jedi po naročilu. Zelo pozitivno so me presenetili glede alergenov. Samoiniciativno so spremenili prilogo pri glavni jedi in posebej za naju, s spremljevalcem, naredili božansko sladico.
Razmišljala pa sem o njihovi razporeditvi prostorov. Najlepše razglede so namenili gostom v sobah, jedilnica je na manj lepem mestu, saj ji pogled na Savo zakrivata zid in bazen. Konferenčna soba oz. soba za praznovanja ima odličen razgled, zato me ne čudi, da so skoraj vsi termini za poroke že razprodani.
Bodo prihodki od sob večji od prihodkov v jedilnici? Hmm, bo zanimivo opazovati razvoj te restavracije - hotela.
Glavne jedi nisem utegnila fotografirati. Tole je moja najljubša jed z dnevnega menija: Malancanov tartar s sušenimi paradižniki in zelišči.
Bazilika (v sladoledu) z malinami - božanska kombinacija
Te zamije sem odkrila v kavarni (ja, tudi kotiček za kavo in sladice imajo). Zelo so me navdušili srebrni okrasni lonci, bi pa prostor prenesel še kakšno rastlino več. Na poti proti stranišču visijo številne fotografije iz zgodovine delovanja Treh lučk. Zelo lepa gesta spoštovanja tradicije!
Mene so Tri lučke prepričale, tako s hrano kot pozornostjo (in vinom, haha). Tako dobrodošlo sem se počutila, ko so me razvajali z jedmi brez mojih alergenov.