petek, 5. december 2014

Test: kdaj boste umrli

Na univerzi Gama Filho v Rio de Janeiro so razvili enostaven test s katerim lahko ocenimo, koliko let še bomo živeli. Poročilo je bilo objavljeno v Discover Magazine.

Sam postopek testiranja je resnično preprost:

1. Oblečemo se v udobna oblačila, noge so bose.

2. Rahlo razširimo stopala in se spuščamo proti tlom, brez uporabe rok, dokler ne sedimo.

3. Nato se ponovno dvignemo, prav tako brez pomoči rok.



Če vam bo od desetih poskusov samo trikrat uspelo, je verjetnost, da boste v naslednjih šestih letih umrli, petkrat večja (to je 500%), kot pri ljudeh, ki jim je uspelo osem od desetih poskusov.

Vaja ni enostavna, kar poskusite.

Moja razlaga: strupi se najraje naložijo v vezivna in maščobna tkiva, pa tudi organe. Več imamo strupov (sem spadajo tudi kisli presnovki od zakisanja telesa), manj smo gibljivi, zato je gibljivost telesa res merilo za dolgost življenja. Telo lahko razstrupimo na različne načine: z zelenimi smutiji, algami, klistiranjem, pitjem vode, potenjem. Predvsem pa telo potrebuje veliko mineralov, drugače ne more razstrupljati.

Moj nasvet za uspešno razstrupljanje in polnjenje zalog v telesu: Bazični minerali, Zeolit, Pianto, Koloidni minerali. Več o izdelkih boste izvedeli tukaj (v spletni trgovini Avita).

Vir za članek: The Huffington Post

P.S.
Prosim, pošljite vaše rezultate, če se boste opogumili in naredili test. Koliko spustov in dvigov vam je uspelo opraviti brez pomoči?