četrtek, 15. marec 2018

Hinavščina v olimpijskih posteljah

On, med branjem Sobotne priloge: Kakšna hinavščina, športniki, ki zaslužijo milijone, spijo na olimpijskih igrah v dvoposteljnih sobah! Le kaj se sprenevedajo! Ne vem, kateri športnik je povedal, ampak postelje so na vsakih olimpijskih igrah slabše.

Jaz: Eni radi spijo skupaj! Če raje spijo sami, v enoposteljni sobi, ali celo izven olimpijske vasi, tega ne obešajo na velik zvon. Olimpijski duh, vsi smo enaki - to je treba ohraniti za javnost. A veš, da so na zimskih olimpijskih igrah v Seulu imeli v sobi eno posteljo normalne velikosti, drugo pa nadstandardnih dimenzij? Le kako sta se dva košarkaša zmenila, kdo bo kje spal ...

Hmmm, mogoče pa nadstandardna velikost v Koreji pomeni nekaj drugega kot pri nas?

Pa sem naprej razmišljala o olimpijskih posteljah:

Na vsakih olimpijskih igrah razdelijo športnikom ogromno količino kondomov. Če jih doma ne preprodajajo, morajo športniki med olimpijskimi zelo veliko seksati. Potem je pa res dobro, da je vsaj ena postelja nadstandardne velikosti.


ponedeljek, 12. marec 2018

Kako uspešno preživeti marec

Malo sem v zamudi z objavo nasvetov, kako čim bolj uspešno preživeti marec 2018. Na srečo se novi kitajski mesec začne šele 5. 4., zato bodo nasveti še uporabni. Ker jih bomo krvavo potrebovali!

Res ne vem, kaj naj rečem o marcu. Na prvi pogled je zelo nedolžen; ko pa sem pogledala malo v globino, sem našla ... poredno energijo, zelo poredno. Bom poskusila čim bolj razumljivo razložiti.

V marcu nam vlada leseni zajec. Zajec je že sam po sebi lesen (takšna je pač definicija iz zodiaka), v letošnjem marcu pa je dvojno lesen. Kar pomeni, da se bodo lastnosti zajca še ojačale. Imajo veliko lepih lastnosti, ampak pri osebah, ki imajo v horoskopu zajca (ne samo v letu rojstva) najprej pomislim na spolnost. Tako je, na spolnost.


Naj vas ne zavede nežnost in milina zajcev, ker so zelo prebrisani, včasih celo preračunljivi.

Odvisno od ostalih elementov in živali v horoskopu, je lahko ta spolnost zelo plašna, erotična, značilno zajčja (hitro in pogosto), pa tudi močnejša, trda, da o nezvestobi ne govorim. Lahko pa je vse od tega. Zajce tudi zanima hrana, najraje v kombinaciji s seksom.

Zato bomo imeli marca veliko priložnost, da v sebi obudimo spolne energije, osvežimo iskrice v dolgotrajnih zvezah. Na žalost nam bodo po glavi hodile tudi bedarije, od spolnih igric do varanja.


Če marec opišemo z dvojnim kua številom, dobimo 4-1. Štiri vlada zasebnemu življenju, ena javnemu in poslovnemu. Število štiri v imperialnemu feng shuiju spada v t. i. Mix Qi, skupaj s šestico. To sta nestabilni števili (energiji), kjer ne veš, kako bosta delovali, tudi "zavetnici" homoseksualcev in perverznosti. Razumete sedaj mojo skrb?

Če k temu dodam, da je dvojno kua število leta 2018 6 - 1 in da se bosta obe Mix Qi povezali (4 + 6), smo lahko še bolj zaskrbljeni. 

Že v letni prognozi (Kdo v letu 2018 nujno potrebuje zajca) sem povedala, da sta pes in zajec naravna prijatelja. Veselo se bosta igrala in uživala v življenju. To bo še kako koristilo vsem zmajem (ne samo tistim, ki so rojeni v letu zmaja, ampak imajo zmaja tudi v mesecu, dnevu ali uri), saj bo zajec zamotil psa in oni bodo lahko bolj svobodni. Tako je tudi prav, zmaji rabijo malo dotoka sveže energije, preden izbruhne kaos.

Naslednji mesec (april) bo namreč za zmaje zelo, zelo naporen. To bo njihov mesec, zato bodo želeli vladati (biti močni, aktivni), po drugi strani pa jih bo stalno kontroliral pes, vladar leta. Zmaji bodo res pod udarom, saj ne znajo biti ponižni in igrati druge violine.

Za april potrebujejo zmaji veliko zajcev. Zato je pametno, da zajce, ki jih bomo uporabili za velikonočno dekoracijo, pustimo kar do 8. 5., ko se bo začel nov mesec.