četrtek, 10. marec 2022

Feng shui napovedi za periodo 9 se uresničujejo

Ko sem se leta 2015 prvič udeležila feng shui seminarja o periodi 9 (traja od dec 2016 do dec 2043) in slišala napovedi, kako hitra, kruta, brutalna in zmešana bo, si nisem mogla predstavljati, kaj se bo res dogajalo. Tri leta traja, da energija v novi periodi "zagrabi", torej je bilo leto 2020 tisto prelomno. In res se je začelo. In se nadaljuje. V prejšnjem prispevku sem objavila Putinov horoskop: njegov osebni element je ogenj yang. 

Tole sem napisala 2015 (po terorističnih napadih v Parizu)

Števila, ki bodo vladala periodi 9 bodo: 9 (pozna nebeška sekvenca), 2 in 7 (zgodnja nebeška sekvenca). Vsa ta števila, v različnih interpretacijah, predstavljajo element ogenj - ta bo vladar periode 9. Ogenj je povezan z inteligenco, intuicijo, pa tudi s fanatizmom in mentalno-čustvenimi izčrpavanji, vse do duševnih bolezni.

Periodo 9 predstavlja triagram Oče (nebo), ki je sestavljen iz treh yang linij, njegov element je kovina, ki jo povezujemo s avtoriteto, modrostjo, pa tudi z agresivnostjo in vojnami. 

Naj še enkrat opozorim, da je ogenj zelo hiter element, kovina pa zelo oster. 


Leta 2018 pa sem o periodi 9 napisala tole:

V letu 2018 smo torej še v prehodnem triletnem obdobju, po 2020 pa se bo začelo zares. Nočem biti pesimistična, ampak za tole periodo se nam res ne obeta nič dobrega. Z vseh strani opažam znake za to moje sklepanje.

Vedno večji norci se vedno bolj igrajo z orožjem. Številni strokovnjaki napovedujejo, ah kaj, zahtevajo digitalizacijo družbe, ki si je sedaj sploh ne moremo predstavljati. Kar v praksi pomeni še več obremenitev s sevanji (elektrosmogom) in nadzora (preko digitalnih povezav).

Tudi Adrian Kezele že nekaj časa govori, da smo na odločilni točki preloma. On upa, da se da ta prelom zaustaviti, sama pa sem pesimistična. Ni (več) kritične mase ljudi, ki bi to lahko izvedla, vsaj v Evropi ne. Do revolucij bo prišlo drugje, Evropa je stara, zadovoljena s potrošništvom in nekim lažnim standardom. 

Kaj lahko sploh naredimo? Po pravici povedano, ne vem. Mislim, da se moramo z vsemi silami boriti, da ohranimo to, kar imamo. Govorim o svobodi, enakosti, sociali, solidarnosti ... To je naše edino orožje.

Čeprav se bojim, da nam "drugi" tega ne bodo dovoli. Tudi, če bi v Sloveniji vzpostavili socialen sistem, bi nam ga kmalu začeli minirati. Najprej s korenčkom, nato s palico.

Dolgo sem razmišljala, ali naj ta prispevek sploh napišem, ker je tako pesimističen. Vendar pa mislim, da moramo poskusiti in čim dlje živeti kot Človek. Vsaj jaz bom.

Leta 2022 pa pišem tole:

Napovedi, kakšna energija nas čaka do 2043 se uresničujejo. Na žalost bo še bolj brutalno. Rešitev je človečnost, prijaznost in prizemljevanje.