petek, 7. junij 2013

Nagradna igra - uganite branost E-revije Avita

Že večkrat sem vas povabila, da se naročite na prejemanje brezplačne E-revije Avita. Ko na različnih seminarjih omenim našo branost, so vsi zelo pozitivno presenečeni. Z ustvarjanjem dobre revije je veliko dela, zato je dobra branost za nas velika spodbuda in nagrada za trud.

Zadnja E-revija je bila še za nekaj odstotkov bolj brana kot povprečje do sedaj. Bojca, vodja spletne trgovine in glavni tehnični urednik E-revije, mi je vsa navdušena poslala zadnje rezultate. Vas zanima, kakšna je branost? Poskusite uganiti in lahko si boste prislužili nagrado!

Nagradno vprašanje se glasi:

Kakšna je bila branost naše zadnje E-revije Avita (številka 26)?

Teme v reviji so bile:

  • Naša najljubša hrana nam najbolj škodi
  • Shujševalne diete so nesmiselne
  • Dober dan, depresija

Tisti, ki se bo najbolj približal branosti prejšnje revije (odgovori naj bodo v odstotkih: 5%, 8% ...), bo dobil za nagrado Tonik za obraz Lubana iz kolekcije bazične kozmetike. Če bo pravilnih odgovorov več, bomo nagrajenca izžrebali.

Nagradna igra bo trajala do srede, 12.6.2013 do 12. ure.


Objavljeno 12.6.2013 ob 12.15: Rezultati nagradne igre

Hvala vsem, ki ste sodelovali pri moji prvi nagradni igri. Branost zadnje E-revije Avita je bila 31, 86% (pri prejšnji je bil rezultat čez 40%, kar je izredno dobro). Najbolj se je temu rezultatu približala Nevenka s 35%, zato jo prosim, da mi pošlje svoje podatke na helena@energijski-center.si, da ji bomo poslali nagrado.

Pozdrav vsem,

Helena Golenhofen

četrtek, 6. junij 2013

Murgelske sezonske rožice se predstavljajo

Tako, pa se je začelo! Težave s komarji, namreč. Kljub komarnikom, se je včeraj enemu uspelo izmuzniti v stanovanje. In to kakšnemu! Bil je tako vztrajen, kot najboljši ljubimec - in to do pol dveh zjutraj. Takrat sva končala najino "ljubezensko" razmerje: on je slavno umrl, jaz pa sem osamljena šla v posteljo.

Ob malo višjih temperaturah bodo komarji ponoreli in letos jih bo res veliko, saj imajo dovolj vode za razmnoževanje.

Moje rožice pa so prvo noč preživele brez zaščite. Joj, s kakšnimi težavami se ukvarjam na začetku junija ...

Tako, tukaj so fotografije letošnjih zasaditev. Pri nekaterih kombinacijah sem negotova - kako dobrodošla bi bila Ruthina potrditev. Poskusila sem vnesti čim več elementa ognja (rdeča barva), vendar je bilo težko. Ruth je vedno trdila, da v kombinacijah potrebujemo belo barvo za osvežitev in kontrast. Prav moje kombinacije so dokaz, da to še kako drži.