petek, 29. september 2017

Kam potovati v letu 2018 in ostale novice

Medtem, ko sem zalivala rože - mimogrede, so še v kar dobrem stanju, kljub vročemu poletju in deževnemu septembru - sem se spomnila, da bo naslednje leto zelo "enostransko": vladal nam bo zemeljski pes (ki nosi v sebi tudi zemeljsko energijo). Zato bo leto 2018 zelo, zelo zemeljsko. Kaj to pomeni? Da bodo takšni osebki, kot je Trump, ki imajo veliko zemlje in veliko ognja (ta podpira zemljo) še bolj znoreli. Če ga v letu 2018 ne bo razneslo od prevelikega ega, potem pa res ne vem, kaj bo z njim. No, mogoče se mu bo zmešalo. Čisto resno, nič se ne zafrkavam.

Za tiste, ki jim zemlja ne dene dobro (= meni), bo naslednje leto težko. Pomagalo bo samo stalno namakanje v vodi, bivanje ob vodi, ukvarjanje z vodnimi dejavnostmi, druženje z vodenimi ljudmi. Suho zemljo bo treba namakati vsak in in brez usmiljenja.

Ne vem, ali zemeljski pes pomeni tudi malo dežja. Bomo videli. Ampak, ker pes v sebi skriva tudi ogenj (v svojem trezorju - to so skrite, ampak močne energije, ko se aktivirajo), bo leto 2018 energijsko res suho.

Ampak, ostanimo še malo v tem letu. Pri nas se veliko dogaja:

1. Počasi, ampak zanesljivo z vsebinami polnimo novo spletno trgovino Avita. Koliko dela terja takšna prenova sploh ne morem opisati. Ampak, še letos bo "dete rojeno", kar bo koristilo vsem, predvsem pa našim strankam, ki bodo lahko preko telefona in s kreditnimi karticami nakupovale izdelke.

2. Delamo še eno spletno stran, kjer bomo ponudili test mineralov, težkih kovin in oksidativnega stresa. Terapevti, s katerimi sodelujemo, so jo "izvohali". Od drugih metod na trgu se razlikuje po metodologiji: namesto bioresonance (elektro-magnetnih valov) uporabljajo spektrofotometrijo (absorpcija svetlobe v snovi ali tkivu). Ta metoda se že uporablja v znanosti in je zelo natančna. Pokaže pa, koliko mineralov in težkih kovin je SHRANJENO v našem telesu.

3. Naslednji teden bomo objavili razpis za novega sodelavca/sodelavko: referent v logistiki. Delo obsega prevzem izdelkov, pakiranje paketov, etiketiranje, pisanje računov, sprejemanje naročil in administrativna pomoč. Če vas delo zanima, ali pa poznate koga, ki bi ga, se prijavite.

4. Še vedno me grejejo spomini na jesenski dopust v Rimu. Nekaj fotografij je prav lepo uspelo in komaj čakam, da bom imela kaj časa, da jih pripravim na objavo. Seveda pa s partnerjem že delava načrte za naslednje leto. "Zanima me Anglija in Škotska", pove. "Dragi, naslednje leto ne moreva tja, ker je to neugodna smer za potovanje." Pa sva takoj našla dve drugi državi, ki naju zanimata in sta v ugodni smeri za potovanje.

Če tudi vi že načrtujete potovanja za naslednje leto, lahko upoštevate ugodne in neugodne smeri za potovanje. Temeljijo na kitajski astrologiji (metodi Tai Sui ali Grande Duke), kjer je potovanje v smeri vladarja leta (pes) in v njemu nasprotni smeri, zelo neugodno.


Držav, ki se nahajajo med rdečima črtama, se je v letu 2018 bolje izogibati.

Leto 2018 bo zato zelo naporno tudi za vse, ki imajo v kitajskem horoskopu zmaja (ne samo v letu rojstva, še slabši je mesec ali dan).

torek, 26. september 2017

Je vaš šef kot sesalec ali kromosom?

Te zanimive definicije šefov sem našla na spletu. Hmmm, kakšen šef sem jaz? Ne povem! (nič od tega, seveda, jaz sem ... idealna ... hehehe).


Menedžer kot helikopter

Nas vsem lebdi, od časa do časa pride na zemljo, dvigne veliko prahu in se nato ponovno vrne v oblake.

Menedžer kot presenečenje

Najprej ukrepa in se nato pusti presenetiti zaradi posledic.


Menedžer kot ping-pong

Vsako opravilo premika sem in tja, dokler se samo ne opravi.


Menedžer kot kromosom

Vodenje mu dodelijo samo zaradi dednosti.


Menedžer kot sesalec

Šef ves dan brenči okrog in se briga za vsako smet.


Menedžer kot Robinson

Čaka na petek.