petek, 7. oktober 2011

Življenje: Aktualne teme

V enem od prejšnjih prispevkov sem se kritizirala, kako neaktualna sem včasih. Evo, najnovejše novice:

1. Danes, malo po 13. uri, se je na internetu "rodila" prenovljena spletna trgovina Avita. Ja, prosim, hitro si jo ogledajte in sporočite vaša mnenja. Naslov: http://www.avita.si/

Seveda sem datum in uro za rojstvo Avite določila s pomočjo feng shuija. Tudi podjetje sem ustanovila na takšen način in zaenkrat se ne morem pritoževati.

Dobro se zavedam, da se resno delo šele začne. Pisanje besedil, optimizacija, pošiljanje novic, aktualne novosti, predavanja, literatura ...

Rojstvo nove Avite sem seveda proslavila - sama. Moji kolegi so na dopustu, službenem potovanju ali bolniški. Nič za to! Mojemu možu sem iz kleti ukradla buteljko s fantastičnim vinom (Južna Afrika, 2002) in nazdravila Aviti. Predvsem pa sama sebi, saj bom potrebovala veliko zdravja, če bom želela uresničiti vse načrte.

2. Seminar v Erlangnu z mojstrom Chanom je bil fantastičen. Prva dva dni smo "obdelovali" dva praktična projekta in sicer s stališča feng shuija vrta. Moja tema! Tretji dan so bili na vrsti horoskopi, vsak udeleženc je lahko prinesel en horoskop.

To je bilo zanimivo. Ko je prišel na vrsto moj, so se mi začele potiti roke. Mojster Chan na začetku ni vedel, od koga je horoskop, potem pa me je "izdala" prevajalka (in organizatorica seminarja) Angela, ki je preveč pogledovala proti meni.

Mojster Chan ni povedal veliko novega oziroma nič takšnega, kar ne bi vedela ali slutila. Vseeno pa še sedaj nisem prišla k sebi, tako pomembne (drastične) nasvete mi je dal. Ja, resnica je boleča. vendar sem ves čas vedela, da je čas za spremembe. In leto 2012, leto zmaja, je idealno za korenite spremembe. Ne, ne bom se odselila na Aljasko, samo nekaj delovnih področij bom odvzela in dodala nove, ki mi bolj koristijo.

Pri tako ekstremnih horoskopih, kot je moj, se s starostjo tudi anomalije bolj občutijo. Na primer, moja šibka voda bo vedno bolj suha, če ji ne bom priskrbela dovolj zunanjih virov. Zato bom morala vedno bolj paziti na hrano, na hobije, na ljudi, ki me obkrožajo.

Dobra novica pa je ta, da je naslednjih 10 let zame zelo podpornih - po moji intrepetaciji bi se naj naslednje leto začelo slabih pet let. Marca 2012 bo nadaljevanje seminarja o kitajskem horoskopu in lahko bomo znova prinesli horoskope v interpretacijo. Seveda bom vzela moževega in, zelo verjetno, od Zorana Jankovića. Zanimale me bodo njune šibke točke, ker sta premočna! Ha, pa ste mislili, da sem prijazna in mila ...

3. Včeraj sem sedela na soncu in se poslavljala od poznega poletja ali zlate jeseni, kakor želite. Vedela sem, da bo po deževju in nizkih temperaturah treba pospraviti enoletnice. Ah, pa kaj, se že veselim jesenskih zasaditev.

Lepo prosim, da res pazite na prehrano (čim manj sladkarij!) in pijete dovolj tekočine (vodo, nesladkan čaj). Začela se bo kurilna sezona in potrebovali bomo veliko vlage, saj bo zrak suh. Priznani terapevt in učitelj bioresonance Martin Keymer pravi, da davek poberem v naslednjem letnem času. Če smo s telesom slabo ravnali jeseni, nas poračun čaka pozimi.

Mojster Chan mi je svetoval, da naj čim več poučujem, zato bom na svojem blogu veliko misionirala, vas prevzgajala, karala, pohvalila ... kar pač počnejo dobre učiteljice.