nedelja, 6. september 2020

Vsi razmišljamo o prihodnosti

Vedno sem bila iskrena in tudi sedaj bom: branost mojega bloga je katastrofalno nizka. Najbolj brane so teme iz leta 2017 ... Seveda sem sama kriva, ker nič ne pišem. 

To mojo pisateljsko neaktivno fazo jemljem kot ciklus: enkrat si zgoraj, drugič spodaj. In verjetno kot večina, razmišljam o prihodnosti. Kaj nas še čaka?

Ker imam podjetje, moram o prihodnosti razmišljati večplastno. Spremljam reakcije in trende, berem knjige, ki mi pomagajo pri osebnem in poslovnem razvoju. Poslušam impulze, ki prihajajo v mene od povsod (pa nisem jasnovidna, da si ne bo kdo teh mojih besed napačno razlagal). 

Podjetju gre dobro, celo zelo dobro. Pa vendar vem, da se moramo razvijati. Ne, narobe, želim, da se podjetje razvija in to na vseh nivojih.  Moja nova tema so omega 3 maščobne kisline: kateri izdelki res delujejo in kakšen naj bodo doze. Kateri (laboratorijski) testi so najboljši?

Če sem se v 20 letih podjetništva kaj naučila, je to, da so sodelavci okrog tebe najpomembnejši. Brez njih je še tako sposoben šef - nič. Nemočen. Trenutno imam super ekipo in vsak dan se hvaležna za to. 

Za nekatere zelo banalna tema, za naše zdravje pa zelo pomembna: omega 3 maščobne kisline

V podjetju (www.avita.si) se bomo še bolj specializirali, kot smo se do sedaj. Vedno bolj se bomo usmerjali v - jaz jim pravim - kompleksne civilizacijske bolezni. Kar pomeni, da je vzrokov za nastanek zdravstvenih težav več, zato se jih je treba lotit celostno. 

To je npr. fibromialgija, presnovna motnja HPU, mitohondriopatija, izgorelost ... 

Kaj je skupno vsem kompleksnim civilizacijskim boleznim: težke kovine. Non stop jih testiram pri strankah, ki pridejo na test Oligoscan (www.testmineralov.si). Največkrat je problem presežek aluminija, ki ga lahko iz telesa odstranimo samo s "kemikalijami", recimo kelati. V Sloveniji se s kelacijo ne ukvarja skoraj nihče, uradna medicina tako ne. Se pa kelati dobijo samo na recept in velikokrat jih moramo dobiti intravenozno (z infuzijami). Možne so tudi reakcije na razstrupljanje in za otroke niso primerni. 

Sprašujem terapevte, kaj naj svetujem pri aluminiju in nobeden nima rešitve, ki bi res delovala. 

Če bi mene kdo vprašal, bi povedala, da so bolj kot covid in maske problematične težke kovine in 5G.