sobota, 26. maj 2018

Letošnji poletni dopust

Včeraj so prišli vodiči za Hamburg, kamor se letos odpravljam na dopust. Midva z dragim zelo podpirava založnike: on vodiče bere v angleščini, jaz v nemščini.


Na Hamburg me vežejo lepi spomini, saj sem tam opravljala izpit za Imperial Feng Shui - in ga opravila!

Hamburg imenujejo severne Benetke in res je zelo "vodeno" mesto. Mislim pa, da značaj mesta, poleg geografske lege, določajo njegovi prebivalci. Tukaj pa se vsa podobnost med severnjaškimi protestanti in južnjaškimi katoliki konča.

Ko bo v Sloveniji vroče, se bom sprehajala po obali Baltskega morja, oblečena v vodonepropustno jakno in zavita v šal ... O ja!

Tako bo kot na Irskem (kjer sem že bila in se poleti, oblečena v vodonepropustno jakno in zavita v šal sprehajala po obali ...).

Mogoče pa bo kot na Nizozemskem, kje sem se v kratkih hlačah in majčki sprehajala po plaži. Ja, tako bo!


Travemünde (Baltik) 2007


Plaža ob cesti R 561 (Irska) 2010


Pokrajina Zeeland (Nizozemska) 2017

četrtek, 24. maj 2018

Varanje z Oligoscan

Dragi blog!

Moram ti priznati: zadnje dni te intenzivno varam z novo spletno stranjo za test Oligoscan. Vem, da boš poln razumevanja, če ti povem, da je to super metoda za določanje zalog mineralov v telesu, ki nam pove, koliko težkih kovin imamo skladiščenih v tkivih, živčevju in organih. Pa še o oskidativnem stresu izvemo - kako nam škoduje.

Kmalu ti bom pokazala, kaj smo naredili, do takrat pa se moraš zadovoljiti s posnetkom prve strani. A ni lepa? Meni so še posebej všeč sive "tapete". So takšne kot na www.avita.si, da bosta strani povezani, saj sta obe naši.


Stran bo polna informacij, tako kot kje pri nas v navadi. S testi pa bomo začeli 12. 6. 2018.