torek, 12. marec 2019

Še sem živa, ampak imam obiskovalce

Če še obstaja kakšen (zvest) bralec, ki pokuka na moj blog, ga obveščam, da sem še živa. Ne, nisem bila v nobenih življenjski nevarnosti, če se sem ne prišteva požrtije s krofi ..., samo dolg odmor sem si vzela.

Januarja sem začutila, kako me je zdelalo lansko, zame energijsko neugodno leto. Tudi februarja ni bilo bistveno bolje, zato sem varčevala z močmi in se za nekaj časa poslovila od pisanja bloga.

No, leto 2018 pa si bom res zapomnila, sem razmišljala. Šla sem celo na kontrolo ščitnice in hormonov. Vse v redu. Moj bivši mož, ki sem ga prosila za interpretacijo rezultatov, je povedal, da sem po stanju hormonov kot dvajsetletnica. Šarmer!

Ko sredi februarja še vedno ni bilo najbolje z energijo in zdravjem, sem si pri svoji terapevtki Karin priskrbela termin za bioresonanco. Na pol v šali, na pol za res, sem ji napisala, da sumim, da imam parazite. Nobenih zunanjih znakov nimam, sem pa bila nekajkrat zelo lačna in neko gomazenje v telesu sem občutila.

Na terapiji pa veliki šok: imam metljaja in sicer že od jeseni. To je en zelo zafrknjen parazit, ki ga je zelo težko odpraviti, če si ne pomagaš s terapijo in prehranskimi dopolnili.


Jetrni metljaj (latinsko Fasciola hepatica)

Moja terapevtka me je vprašala, ali sem opazila poslabšanje vida. Ja, sem, celo na pregled k očesnemu zdravniku sem šla, ker sem mislila, da se mi je poslabšala dioptrija. Ni sem mi, samo metljaje imam v jetrah!!!

Tako si sedaj vsak dan dajem terapijo preko Zapperja, 3 x na dan pijem Rizol s pelinom, iz Nemčije pa sem si naročila še posebno mešanico za parazite. Naslednji teden grem zopet na bioresonančno terapijo. Karin ocenjuje, da bo borba trajala najmanj dva meseca.

Po eni strani sem jezna, ker sem moram ukvarjati z nekimi paraziti (ki sem jih zelo verjetno dobila na zeleni listnati zelenjavi). Po drugi strani pa sem pomirjena, saj sedaj vem, da za mojo utrujenost ni bilo krivo samo kitajsko leto psa, ampak tudi metljaji.

Naj le počakajo, bombardirala jih bom z vsemi sredstvi!!!