petek, 8. december 2017

Dajte mi mir!

Več dela imamo, več "super" ponudb dobivam. Vse so seveda poslane brez dovoljenja, e-naslov firme so našli v takšnih in drugačnih registrih. Ker sem zelo zaposlena s končnimi popravki prenovljene spletne trgovine Avita, zjutraj samo klikam "zbriši", "briši", "briši"...

Imate izkušnje s postavljanjem spletne trgovine? Potem veste, koliko dela zahteva takšen projekt. Najbolj sem vesela, da:

- se z delom približujemo koncu,
- mi je rezultat zelo, zelo všeč.

Sami se boste lahko 12. 12. 2017 prepričali, kaj smo naredili. Vsi, ki so že videli novo podobo spletne trgovine, so pohvalili preglednost in prijaznost. 

Najbolj kruto pa je to, da se po "otvoritvi" pravo delo še nadaljuje. Optimizacija spletne strani, taka resna, je zelo zahtevna. Oglaševanju smo se do sedaj izogibali, ampak prihaja čas, da se tega resno lotimo. 

Do takrat pa prosim vse spemovce, da mi dajo mir! Nimam časa za branje ponudb, ki me ne zanimajo. Kdaj bom pa kupila božična darila???


nedelja, 3. december 2017

V letu 2017 kikirika ognjeni petelin

Samo še do 21. 12. 2017 bo vladal petelin, potem pa bo moral narediti mesto psu. Nekaj napovedi za leto 2018 sem že prebrala in vsi napovedujejo naravne katastrofe, predvsem potrese, vulkane in požare. Ker nam bo vladal zemeljski pes (torej bomo imeli dvojno zemljo), se strinjam z napovedmi.

Mogoče se nam bo še kolcalo po ognjenem petelin ... kdo ve ...