četrtek, 5. marec 2020

Marec 2020 in gospodovalen zajec

Na Facebooku sem včeraj objavila opozorilo, da bo dan energijsko zelo naporen. In je bil! Ni zadelo vsakega, ampak dan je bil čuden. Nič ne dam na takšne zaključke, da so ravno včeraj odkrili prvega Slovenca s koronavirusom. Bilo je samo vprašanje časa in to se je po naključju zgodilo včeraj.

Nekateri tudi jamrate nad retrogradnim Merkurjem. Do torka bo treba potrpeti, čeprav se mi zdi, da ni tako naporen. No, vsaj na zemeljskem nivoju ne (ko se kvarijo računalniki in ostale naprave). Mislim, da se tokrat veliko dogaja "zgoraj" - vam prepustim poimenovanje.

Danes zgodaj zjutraj, ob 3. 55 smo vstopili v mesec zajca. Z zajci sem vedno imela veliko opravka - mislim na ljudi, ki imajo v kitajskem horoskopu zajca - in na koncu ugotovila, da niso moji idealni partnerji. Jih toleriram, celo razumem, ampak so malo preveč "podmukli".


Velik vpliv na naše življenju v marcu 2020 bo imel zemeljski zajec

Sem v fazi, ko si želim iskrenosti in jasnosti. Ko ne prenašam igric in manipulacij. To pride najkasneje z menopavzo, boste že videli ... Sama sicer še imam menstruacijo in se tega veselim, ampak mentalno pa sem že v menopavzi. Osvobajajoče!

V marcu 2020 nam bo vladal zemeljski zajec, ki je realističen in zelo ciljno usmerjen. Pri tem ne izbira sredstev, uporabi ves svoj šarm, intuicijo, senzibilnost in genialen občutek za manipulacijo drugih. Čeprav so zajci praviloma nežni in diplomatski, so zemeljski zajci lahko tudi kolerični, gospodovalni in provokativni - vse za dosego cilja. A sem pravkar opisala diktatorja?

Marec tudi ne bo mesec, ko si bomo intimno zelo blizu. To včasih niti ni slabo, saj lahko z malo distance vidimo osebe (težave, konflikte, načine dela) na nov, svež način. Tako najdemo rešitve, ki jih drugače ne bi.


V tokratno analizo nisem vpletla kovinske podgane, ki nam vlada v letu 2020. Še posebej kovinski del je v prvi polovici leta močan, zato obstaja upanje, da bo zemeljski zajec manj gospodovalen.