torek, 9. september 2014

Bila sem na strokovnem obisku pri Zvezdani Mlakar

Če že dobim kritiko o blogu, je ponavadi povezana z mojo fotografsko anonimnostjo. Niti v profilu, niti med objavami se ne pojavljajo moje fotografije, zato sem mnogim še vedno vizualna neznanka. Kar mi čisto ustreza, saj si res ne želim, da bi me prepoznali med lizanjem sladoleda, sončenjem na nudistični plaži ali glasnim navijanjem na tekmi.

Z današnjo objavo bom zadovoljila tudi največje radovedneže. Prejšnji teden, v petek, je bil v oddaji Dobro jutro (na RTV SLO1) objavljen zelo dolg prispevek o feng shuiju, kjer glavno vlogo igrava z Zvezdano Mlakar. Snemali smo na njeni kmetiji, analizirala pa sem okolico njene hiše. Zelo zanimiv projekt, moram reči. Pa niti v podrobnosti nisem šla, saj ni bilo časa za daljše razlage, pa tudi gledalcev nisem želela zmesti. 

Sama si prispevka nisem ogledala in si ga tudi ne bom. Zvezdana me je poklicala en dan pred predvajanjem in povedala, da je celotna ekipa zelo zadovoljna. Po predvajanju prejšnji petek sem dobila veliko komentarjev - čisto vsi so bili pozitivni. Nekaterim je bilo všeč moje ličenje (hvala frizerka Polona), drugi so se čudili, kako velika je Zvezdanina hiša (čisto normalne velikosti je), tretji so občudovali mojo strokovnost (vse smo posneli čisto brez predpriprav), nekateri (ljutomerska upokojenska linija) so hvalili podobnost z mojo mamo.

Zelo sem jezna, ker nisem na snemanju naredila nobene fotografije. Čisto sem pozabila ...

Za vse, ki ste spregledali prispevek, objavljam povezavo na arhiv televizije. Prijetno gledanje!

Nečakinja je v nedeljo prišla na skrajno mazohistično idejo in sicer, da bi si lahko posnetek ogledala na njihovem ultra velikem televizorju. Ne, hvala. 

P.S.
Spomladi bi radi v oddaji Dobro jutro posneli prispevek o feng shuiju Slovenije. Uf, to bo zanimivo in terjalo bo kar nekaj priprav.