četrtek, 7. januar 2010

Zdravje: Iščemo bazične poskusne zajčke

Končno smo odkrili dobre kozmetične izdelke z bazičnim pH. Skupaj s študentko Sonjo sva naredili testerje in jih razporedili v pet testnih kompletov.
Oglas, da iščemo bazične poskusne zajčke sem obesila v ordinaciji in v manj kot dveh tednih smo oddali skoraj vse testne komplete.
Zelo sem bila presenečena nad odzivnostjo, saj morajo "zajčki" oddati tudi poročilo oz. oceniti izdelke. No, nekaj kompletov je še ostalo in so na razpolago vam, dragi blogovci. Vaša poročila pričakujem do 20.1.2009.


„Kako lepo je bilo sodelovati pri tako zanimivem testu!
Moj kožušček je čist, mehak in bazičen …“

Testiramo izdelke dveh nemških podjetij, ki sta na tržišču prisotni že več let. Obe izdelujeta kozmetiko, ki ima bazični pH. Nekateri izdelki so deklarirani kot naravna kozmetika, veliko jih vsebuje ekološke surovine. Vsi pa pomagajo pri razkisanju!

Na razpolago so še naslednji kompleti:

1. Bazično telo - 1 x komplet
Najobsežnejši komplet, testirate kremo za obraz, šampon, piling za telo, losjon za telo ...

2. Bazični obraz - 1 x komplet
Samo izdelki za nego kože (krema, čistilna krema, maska)

3. Bazični wellness - 1 komplet
Vsebuje izdelke za nego kože in telesa; potrebujete kopalno kad za bazično kopel.

4. Bazična kopel in nega - 2 x kompleta
Primerjate bazično kopel in losjon za telo od obeh podjetij.

Vse zainteresirane prosim, da svoje podatke sporočijo na naslov info@energijski-center.si. Testni komplet s vprašalniki jim bomo poslali po pošti. Kompletov je malo, zato bo veljalo načelo "Kdo prvi pride, prej melje!".

2 komentarja:

  1. Dragi blogovci, vsi kompleti so že pošli. Bomo pa pripravili posamezne testerje, ko bomo ugotovili, kateri izdelki so v redu. Če boste želeli, vam bomo poslali posamezne vzorčke. Vse bo objavljeno v spletni trgovini Avita (konec januarja 2010).

    LP
    Helena

    OdgovoriIzbriši
  2. Takole, najhitrejši bazični zajčki so dobili svoje poskusne komplete, zdaj pa veselo na dalo, da bo kožušček čist, mehak in bazičen!

    Lp
    Helena

    OdgovoriIzbriši