ponedeljek, 5. junij 2017

V juniju bo veliko ognja!

Danes se je začel posebno vroč mesec. Ne mislim na vremensko, ampak energijsko stanje. To, da lahko leto opišemo z elementom in živaljo, že veste. Lahko pa na takšen, binomski način, zapišemo tudi leto, dan, uro. Tako dobimo različne kombinacije, ki jih analiziramo.

Tudi pri analizi horoskopov ima mesec rojstva zelo velik vpliv - kot v zahodni astrologiji. Mesec določa t. i. klimo horoskopa. Oseba z osebnim elementom les bo energijsko dosti šibkejša, če je rojena npr. jeseni, ko vlada kovina (ki nadzira, tlači les). Če je ta oseba rojena pozimi (voda) ali spomladi (les) pa bo dobivala samo podporno energijo, zato bo energijsko močnejša.

V letu 2017 vlada ognjeni petelin. Ogenj "obdeluje" petelina, ki spada v element kovina. Ta mesec se mu bosta pridružila še dva ognja, zato se bo petelin topil, in topil, in topil ... Kar v praksi pomeni, da ne bo nič od njega (lastnosti, ki jih predstavlja, ne bodo izrazite). Najbolje, da se zavleče v hladen kokošnjak in tam počaka do 7. 7., ko se bo situacija izboljšala.

Energijsko stanje v juniju 2017

Na splošno bo junij 2017 uspešen mesec za vse, ki potrebujejo (veliko) ognja. Pri meni se element ogenj nahaja v karieri, hobijih, samopromociji, užitkarstvu ... Super, boste rekli, junija se bom z lahkoto posvečala delu in samopromociji. Ampak, vse to me izčrpava in že danes, na prvi dan ognjenega meseca čutim, da sem nagnjena k pretiravanju. Morala se bom čim večkrat odpočiti v bazenu (vodi), da bom brez večjih poškodb preživela junij.

Zame in meni podobne torej velja: ne pretiravajmo! Tisti, ki vam ogenj koristi, pa boste plavali na oblaku uspeha in veselja. Hja, zelo polarizirano bo!

Nekateri bodo v tem mesecu popolnoma neuporabni in se bodo predajali predvsem zabavi, potovanjem, kreativnosti, druženju, pa tudi prodaji in drugim poslovnim priložnostim, kjer je potrebna dobra ideja in malo fizičnega napora. To so lahko samo kratkoročno uspešni posli, zato ne zapravite vsega denarja za kopalke, počitnice in koktajle.

Ni komentarjev:

Objavite komentar