sobota, 24. januar 2015

Novo leto, nova služba?

Skoraj bi na lastnem blogu pozabila objaviti naš razpis za novega sodelavca. Iščete novo službo, ali pa poznate nekoga, ki izpolnjuje razpisne pogoje? Iščemo vodjo nabave v spletni trgovini Avita. Če na kratko povzame najpomembnejše pogoje: oseba mora biti prijazna, inteligentna, odlično znati nemško in imeti izkušnje v nabavi.

Iščete nove izzive?

Spletna trgovina Avita je vir preverjenih informacij in pravo mesto za nakup izdelkov za zdrav način življenja. Prodaja se vsako leto zvišuje, zato iščemo sodelavca, ki bo razvil in optimiziral logistični del podjetja. Če ste pripravljeni sodelovati pri uresničevanju tega cilja, vas vabimo, da se prijavite na razpis za delovno mesto Vodja nabave v spletni trgovini z izdelki za zdrav način življenja.

V Energijskem centru d.o.o. se ukvarjamo s prodajo izdelkov za zdrav način življenja. Stranke zelo cenijo našo avtentičnost ter zdrav odnos do dela in življenja. Zelo veliko se izobražujemo, nato pa to znanje z veseljem delimo z našimi strankami. Skladno s poslovno filozofijo smo poslovne prostore umestili v mirno in zeleno okolje. Glavno vodilo v podjetju pa je pošten in etičen odnos do strank.

Večino izdelkov nabavljamo v Nemčiji, prodajamo pa jih tudi drugim terapevtom, trgovinam in vodilnemu slovenskemu podjetju za zdravstvene pripomočke. Spletna trgovina Avita je tesno povezana z zdravilskimi ordinacijami. V zdravilski ordinaciji Golenhofen smo vsak izdelek, ki ga prodajamo, najprej tudi praktično preizkusili, zato lahko zagotovimo, da prodajamo samo vrhunske izdelke.


Spletna trgovina Avita je stičišče najboljših informacij o zdravem načinu življenja in verodostojen vir za nakup izdelkov za zdrav način življenja. Prodaja se vsako leto zvišuje, zato iščemo sodelavca, ki bo razvil in optimiziral logistični del podjetja. Če ste pripravljeni sodelovati pri uresničevanju tega cilja, vas vabimo, da se prijavite na razpis za delovno mesto:

Vodja nabave v spletni trgovini z izdelki za zdrav način življenja (m/ž)

Odgovorni boste za:

Odgovorni boste za naročanje izdelkov pri tujih in domačih dobaviteljih, kontroliranje in optimiziranje zalog, preverjanje kakovosti, registracijo in ustrezno opremljanje izdelkov z deklaracijami in predstavitvenimi besedili, vodenje logistike, skrb za hitro in točno dobavo naročenih izdelkov maloprodajnim in veleprodajnim kupcem ter racionalizacijo in optimizacijo logističnega poslovanja v spletni trgovini.

Od vas pričakujemo:

Od vas pričakujemo vsaj šesto stopnjo izobrazbe in petletne izkušnje pri samostojnem delu na področju nabave, vodenja zalog in logistike. Pričakujemo prijaznost in empatijo, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, inteligentnost in pripravljenost na pridobivanje dodatnih znanj. Zaželeno je, da se navdušujete nad zdravim načinom življenja, nujno pa, da ne kadite. Odlično znanje nemškega jezika in računalniška pismenost sta pogoj. Poznavanje HACCP sistema, zakona o prehranskih dopolnilih in živilih ter zakona o varstvu potrošnikov, pa so zaželene prednosti.

Ponujamo vam:

Ponujamo vam delo za polni delovni čas, izhodiščno plačo 1.800 EUR bruto, stimulativen dvig plače glede na prodajne dosežke, dodatno izobraževanje, delo v humanem in zdravem delovnem okolju in, po uspešno prestani trimesečni poskusni dobi, zaposlitev za določen čas enega leta z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Začetek dela 1. 4. 2015 oziroma po dogovoru.

Pogoji prijave:

Vašo prijavo (življenjepis) s poudarkom na vaših dosedanjih izkušnjah in kontaktnimi podatki (točen naslov, telefon, e-pošta) pošljite na naslov poslovne enote:

Energijski center d. o. o.
Pod hrasti 69
1000 LJUBLJANA

ali na elektronski naslov: prodaja@avita.si. Upoštevali bomo prijave, ki jih bomo prejeli do 15. februarja 2015. Prosimo vas, da se za delovno mesto ne prijavite, če nemščine ne obvladate zelo dobro (pisno in ustno), saj takšnih prijav ne bom upoštevali.

3 komentarji:

  1. Stiskam pesti, da najdete najboljšega kandidata ali kandidatko! n da bo najbolj zadovoljen.oz. bo zadovoljna!
    Prijeten teden!

    OdgovoriIzbriši
  2. Cenjena gospa Helena, sem ena izmed kandidatk za vaše odprto delovno mesto in vam bom svojo prijavo poslala kot ste navedli v razpisu. Tvegam, da bo to sicer izpadlo, kot da se vam hočem dobrikati, ampak vseeno bi rada napisala tole: res da šele krajši čas intenzivno spremljam razpise za delovna mesta – dober mesec (se nanaša na vaš naslov »Novo leto, nova služba« :)) ampak do sedaj še nisem videla tako iskrenega in kvalitetnega razpisa kot je vaš (vključno s podatkom o plači – kar je na slovenskem trgu absolutna redkost). Tako da, poklon!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh, Anja, ne vem, ali ustrezate našim razpisnim pogojem, ampak jaz se vedno "zmehčam", ko dobim pisemce brez slovničnih napak ...

      LP
      Helena

      Izbriši