ponedeljek, 14. december 2009

Murgle: Čopki v snegu in Sonjino kolo

"Kdaj pa bo objavljeno moje kolo v vašem blogu?", je radovedno vprašala študentka Sonja, naša super pomočnica v Murglah. Ko sem se namreč vrnila s svetovanja, sem MORALA takoj fotografirati trave na gredici, navdušilo pa me je tudi Sonjino kolo. Ja, Sonja ni le pridna in lepa, ampak še športna. Morebitni interesenti za zmenek: Dominik in Ksenija sta okužila tudi njo, zato se ne pusti fotografirati ...

Kolesarsko tihožitje v Murglah

A niso srčkani tile čopki v snegu? Zdaj vidite, da morate imeti doma vsaj eno okrasno travo.


Še eno lepotico imamo pred vrati, ki poboža vsakega obiskovalca

6 komentarjev:

  1. Tak lep opis punce...Sam sem tudi športen ,ambiciozenin mi opis Sonje zelo ustreza. Imam 28 let in živim v oklici ljubljane.Če si punca želi športati,imeti romantične zmenke,dobro kuhinjo,...sem pravi zanjo. Peter :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sonja je tako dobra punca, da jo bomo oddali samo tistemu interesentu, ki se z njo ujema po horoskopu. Prosimo vas, torej, za rojstne podatke ali osebno predstavitev v Murglah.

    LP
    Helena

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlično
    Rojen sem 08.01.1982,kozorog,po kitajskem horoskopu Petelin.Ura rojstva 10.21

    Rade volje pa se osebno predstavim v Murglah.Kdaj se pa lahko naročim?

    Lp

    Peter

    OdgovoriIzbriši
  4. Nekdaj, na Kitajskem, je snubec pustili svoj horoskop pri vratih potencialne neveste. Če ga je dobili nazaj, se nista ujemala; če so ga povabili v hišo, je lahko nadaljeval s snubljenjem.

    Poglejte čez nekaj dni pred naša vrata v Murglah ...

    LP
    Helena

    OdgovoriIzbriši
  5. Lep pozdrav

    Lepa navada in na tradicijo tudi jaz nekaj dam. Rade volje se oglasim pri vas ,pogledam pred vrata in nato za njimi....si pogledam še vaš center in si celo kaj novega naučim o energijah,preparatih in zdravega načina življenja

    V začetku tedna ...Murgle

    LP

    Peter

    OdgovoriIzbriši