petek, 4. marec 2022

Vladimir Putin - horoskop

Kaj se dogaja s Putinom? Zakaj je ravno sedaj napadel Ukrajino? Spomnila sem se, da je v priročniku o kitajski astrologiji, ki ga je napisal Horst Görtz, omenjen tudi horoskop Putina. Tole piše v knjigi, ki je izšla leta 2008 in je očitno nihče od vodilnih v NATO ni prebral:

Putin ima šibek osebni element (je ogenj yang) in ima močno vodo (ki ogenj nadzira) in zemljo (ki ogenj izčrpava). Njegov osebni element ogenj je izoliran, "zaliva" ga voda, on pa se brani z napadi in vztrajnostjo, da uveljavi svojo voljo.

Je pogumen in se loti akcij, ki se jih drugi ne upajo. Ni tradicionalist, družinske vrednote mu niso pomembne.

Svojo voljo bo uveljavil s pogumom in agresivnostjo (voda v področju položaj) ter pri tem kršil pravila, če mu ne bodo ustrezala.

Deluje strateško (kovina) in uživa v samopromociji (zemlja). Svojo moč želi ohraniti in vedno zmagati (ima samo en ogenj yang). Skupne vrednote (community) in sodelovanje mu nista pomembni. 

Težko je ugotoviti, kaj misli. Rad bi bil ugleden in pomemben mu je lasten izgled. 


Putinov osebni element je ogenj yang.


Energijsko je bolj šibek kot si mislimo in ga poznamo iz medijev.


Tole je zanimivo: prvih 40 let je bil v slabem, nepodpornem obdobju. Veliko truda je moral vložiti, da je kaj dosegel. Sedaj je še do 80. leta v odličnem, podpornem obdobju. Putin je v tem ugodnem obdobju lahko uveljavil svoje želje in izživel svoje ambicije. 


Ta posivljeni del je izredno pomemben za Putinovo trenutno dejanje, vendar ga je malo težje razložiti. V to obdobje je Putin stopil po 62. letu. Zmaj in pes si odpirata t.i. trezor. Nastane velik clash (trk) in sprosti se močna energija vode in ognja. Lahko je ta energija nekaj odličnega, lahko pa ne. V Putinovem primeru je ta clash slab. Njega osebnostno izčrpava, hkrati pa pri njem spodbuja občutek, da ga ne cenijo dovolj, da je njegov položaj ogrožen. Zmaj in pes kažeta na dogajanja v Putinovi notranjosti, zgornja vrstica, ki je tudi posivljena, pa kaže na njegovo razmišljanje in delovanje navzven. Zopet vidimo konflikt med vodo in ognjem. Putin je pod izrednim pritiskom in popolnoma nemogoče je napovedati, kako daleč bo šel. 

Z vidika astrologije bi bila rešitev element les. Torej bi morali s Putinom ravnati v duhu tega elementa, mu ponuditi "lesene" rešitve, pogajalec bi moral imeli veliko elementa lesa. Kako to izvesti v praksi, pa sedaj ne morem stresti iz rokava. Mogoče še ta zanimivost: element les za njega predstavlja mamo in v pogajanjih z njim bi morali uporabiti materinska čustva, čustveno izsiljevanje, skodelico kave in podobno. 

1 komentar:

  1. Lepo da ste se vrnili na blog :)
    Kot vedno vas je zanimivo brati.

    OdgovoriIzbriši