ponedeljek, 12. september 2016

Nagradna igra po dopustu

Ste opazili, a ne? Kar mrknila sem z bloga in vas pustila same, brez prispevkov. Saj vem, da ste po tednu dni čakanja ugotovili, da sem šla na dopust. Res je! Celih 8 dni dopusta sem imela - mislim na 8 dni skupaj. Že nekaj let tega nisem počela in moram priznati, da sem okrog šestega dneva imela rahlo krizo. Poudarek je na "rahlo",

Potem sem pogledala proti morju in borovcem ... in krize več ni bilo.

Kaj več o mojem letnem dopustu bom napisala jutri ali pojutrišnjem. Tokrat vas bom (zopet) razveselila z nagradno igro.

Kot vedno, veljajo takšni Pogoji sodelovanja v nagradni igri: o vsem odločam jaz, pritožbe niso možne. Če bom v 48 urah dobila več pravilnih odgovorov, bom nagrajenca izžrebala.

Nagradno vprašanje se glasi: Kje sem fotografirala te rdeče ležalnike? Ne iščem mesta, ampak celotno ime zgradbe. V prejšnji nagradni igri ste hitro našli odgovor, tokrat bo težje, a ne?


Nagrada: Izžrebanec bo za pravilen odgovor dobil naš novi izdelek Magnezijev citrat (60 kps), ki je visoko koncentriran in ima veliko biološko razpoložljivostjo (telo ga lahko dobro izkoristi).

8 komentarjev:

  1. Uh, super za obalo in oddih. Rahla kriza?! Jaz ne pri pravkar trajajočih sedmih dneh ne bom imela. Ali pač:). Nismo pričakovali 31 stopinj septembra v Nemčiji. Me obala skoraj bolj vleče, pa ležalniki tudi.
    Res pa se mi sanja ne, kje je ta dvorana.

    OdgovoriIzbriši
  2. Očitno potrebujete namig: v tem muzeju so tudi koncerti, ker ima odlično akustiko.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem čisto zamudila... Ja, tole na off je bilo tako polno na off in nič se ni vleklo. Le jutri me ne mika v realnost :)
      Je pa zanimiva dvorana. Že kakšnih pet let nisem bila v 'Brež'cah' v v muzeju sploh še ne. Bom vzela kot namig za obisk.
      Pošiljam pozdravčke iz Augsburga.

      Izbriši
  3. Pozdravljeni!
    Mogoče Posavski muzej v Brežicah?

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, je Posavski muzej Brežice :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Še zgradba je zahtevana - brežiški grad :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Še je čas za odgovore (danes do 14:57 ...).

    OdgovoriIzbriši
  7. Ana S., čestitam, pravilno ste ugotovili, kje so postavljeni ležalniki. Prosim vas, da na prodaja@avita.si sporočite vaše podatke (naslov in davčno številko), da vam pošljemo darilo.

    OdgovoriIzbriši