torek, 1. julij 2014

Dašino pismo s počitnic v Murglah

How, how, piše vam Daša - iz Murgel. Danes zjutraj je moj lastnik dobil SMS, da me naj ob 8. uri dostavi pred fitnes. Tam me je čakala moja najljubša varuška Helena, ki sem jo takoj temeljito polizala po levem delu obraza, rokah in mečih - bila so sveže depilirana, zato me v jezik nič ni pikalo ...

Potem sem eno uro gledala, kaj vse je tisti grdi trener počel s Heleno. Na srečo so me vsi v fitnesu večkrat prišli pobožat, zato mi ni bilo čisto nič dolgčas. Po treningu sem pričakovala obilen zajtrk, ampak dobila sem samo kekse. Sicer iz pasjega butika, ampak vseeno - pri Heleni sem navajena na gurmanske obroke. A ona misli, da se bom tudi jaz začela postiti???

Na srečo je začela v kuhinji ropotati z lonci, zato sem vedela, da bo vsaj za kosilo nekaj dobrega. V pisarno se je vrnila z nekim čudnim predmetom, ki sem ga prvo sumljivo gledala, potem pa ugotovila, za kaj je dober: za gretje. Uf, kako dobro dene mojim kostem. Kaj takšnega želim imeti tudi doma!!! Drugače bom ostala kar v Murglah.

Pst, kosji mladički so štirje in že zelooooo veliki, za pol moje tace.

Za kosilo sem dobila veliko porcijo mletega mesa in ajdove kaše. Se je splačalo počakati, čeprav bi se mi prileglo malo repete ...


Kaj takšnega si želim tudi doma!

P.S. (od Helene)
Bila sem v Erlangnu v Nemčiji, na feng shui seminarju. Bilo je fantastično. Ker sem preveč zaposlena, je Daša prevzela pisanje današnjega bloga. Poročilo s seminarja sledi, naučili smo se veliko novega, naredila sem tudi nekaj fotografij. Daša je neverjetna - leži na mrzlih ploščicah in se greje pred pečko. Ko ji je dovolj hladno-vroče terapije, pa zgine na odejo in se s trebuhom obrne proti toploti.

5 komentarjev:

  1. Napisano 1. julija = poletje, grelec...... poletje??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ko sem v torej zjutraj prišla v pisarno, je termometer kazal 20,2 stopinji. Julij gor ali dol, mene pri tej temperaturi zebe. In pse očitno tudi - kot kažejo slikovni dokazi.

      LP
      Helena

      Izbriši
  2. Daša hvala na pismu,varuška Helena zelo lepo skrbi zate:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelka, seveda Helena lepo skrbi zame, jaz pa za njo. Kako se božava, liževa in objemava! Danes sem zopet bila pri njej. Bolelo me je grlo, zato me je še bolj razvajala, tudi pečko je prižgala. Prisežem, da mi je bilo po vroči terapiji boljše. Trdno sem zaspala, sanjala o veliki klobasi in se zbudila skoraj zdrava. Kaj sem jedla, pa ne povem, ampak bilo je zelo dobro.

      LP
      Daša

      Izbriši