petek, 31. januar 2014

Srečno novo kitajsko leto!

Danes se je začelo leto konja tudi po luninem koledarju, zato se kar pripravite na energijske spremembe. Uf, kako bomo dirkali letos. Leto konja naj bi bilo ugodno za številne nove rekorde v športu, kar bo še en razlog za spremljanje olimpijskih iger v Sočiju.

Skupaj s tigrom in opico se konj poveže v ognjeno kombinacijo. Vse tri živali so mišičaste, dominantne in aktivne. Navznoter pa tudi čustvene, samo pravi pristop je potrebno ubrati. Ker konj spada v element ogenj, bodo letos dobro uspevale dejavnosti, ki spadajo v ta element: kemična in modra industrija, univerze, šport, marketing, kozmetična industrija, frizerstvo, optika, gastronomija (kuhanje, začimbe), elektro industrija, plin in nafta, fotografija, ples, supermarketi.


A veste, da ima konj sedemkrat bolj občutljivo kožo kot ljudje?

Konj nas bo vzpodbujal, da bomo preveč zapravljali (na srečo ne do bridkega konca, nekaj nam bo ostalo v denarnici), tako osebno kot vlada. Ena izmed pomembnih tem bo ljubezen, vendar ne v klasičnem smislu, ampak bolj v smislu flirtanja, varanja, razkazovanja telesnih atributov, dajanja praznih obljub.

Nekateri viri pravijo, da v letu konja gre najslabše prav tistim, ki so rojeni v letu konja (takšna izjema je še petelin). Pozor, torej, rojeni v letih: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002.

Seveda je odvisno od celotnega kitajskega horoskopa, kako bo energija konja vplivala na nas. Pri meni vzpodbuja fotografijo, kuhanje, začimbe in potovanja. Ups, potovanja ne spadajo sem, ampak si bomo v naslednjem prispevku vseeno pogledali, kam ne smemo potovati v letu 2014.

Ni komentarjev:

Objavite komentar