četrtek, 24. marec 2011

Zaposlitev: Iščemo novega sodelavca/sodelavko

V Energijskem centru d.o.o. se ukvarjamo s prodajo izdelkov za zdrav način življenja, predvsem v spletni trgovini Avita. Stranke zelo cenijo našo avtentičnost ter zdrav odnos do dela in življenja. Zelo veliko se izobražujemo, nato pa to znanje z veseljem delimo z našimi strankami. Skladno s poslovno filozofijo smo poslovne prostore umestili v mirno in zeleno okolje. Glavno vodilo v podjetju pa je pošten in etičen odnos do strank.

Večino izdelkov nabavljamo v Nemčiji, prodajamo pa jih tudi drugim terapevtom in vodilnemu slovenskemu podjetju za zdravstvene pripomočke. Obseg prodaje v letu 2010 je bil 360.000 EUR. Prodaja se je v zadnjih treh letih povečala za več kot 80 odstotkov, v naslednjih letih načrtujemo najmanj 20 odstotno letno rast prometa. Spletna trgovina je tesno povezana z zdravilsko ordinacijo, ki deluje v okivru podjetja – tam smo vsak izdelek, ki ga prodajamo, tudi praktično preizkusili, zato prodajamo samo vrhunske izdelke.

Eden od naših ključnih poslovnih ciljev je, da spletna trgovina Avita postane stičišče najboljših informacij o zdravem načinu življenja in najbolj verodostojen vir za nakup izdelkov za zdrav način življenja. Zato iščemo novega sodelavca, ki bo štiri leta delujoči spletni trgovini Avita dal nov zagon.

Če ste pripravljeni sodelovati pri uresničevanju tega cilja, vas vabimo, da se prijavite na razpis za delovno mesto:

Vodja spletne trgovine z izdelki za zdrav način življenja (m/ž)

Odgovorni boste za:

prodajo izdelkov iz spletne trgovine (maloprodaja, veleprodaja), nabavo, kontroliranje in optimiziranje zalog, naročanje izdelkov, preverjanje kakovosti izdelkov in registracijo novih izdelkov, izstavljanje računov, svetovanje pri izbiri izdelkov in informiranje strank o novostih.

Od vas pričakujemo:

vsaj petletne izkušnje na področju prodaje, samoiniciativnost in vztrajnost, taktnost v nastopu, komunikativnost in željo po stalnem izobraževanju. Pričakujemo tudi zmožnost planiranja in sistematičnost. Odlikuje naj vas prilagodljivost, iznajdljivost in prepričljivost. Odlično znanje nemškega jezika in računalniška pismenost, sta pogoj. Poznavanje HACCP sistema, zakona o prehranskih dopolnilih in živilih ter zakona o varstvu potrošnikov, pa so zaželjene prednosti.

Ponujamo vam:

izhodiščno plačo 1.500 EUR neto, stimulativen dvig plače glede na prodajne dosežke, dodatno izobraževanje doma in v tujini, delo v humanem in zdravem delovnem okolju, premičen delovni čas, možnost koriščenja nadur in, po uspešno prestani dvomesečni poskusni dobi, zaposlitev za nedoločen čas. Začetek dela po dogovoru.

Pogoji prijave:

Vašo prijavo (življenjepis), s poudarkom na vaših dosedanjih izkušnjah in kontaktnimi podatki (točen naslov, telefon, e-pošta), pošljite na naslov PE:

Energijski center d.o.o.
Pod hrasti 69
1000 LJUBLJANA

ali na elektronski naslov: info@energijski-center.si. Upoštevali bomo prijave, ki jih bomo prejeli do 24. aprila 2011.

1 komentar:

  1. Tokrat mi je pa resnično zelo žal, da ne znam nemščine.
    Poznam vas že dolgo časa, berem vaš blog, kupujem vaše izdelke in sem si vedno mislila, da v takem okolju in s takimi ljudmi bi pa z največjim veseljem delala. Vendar se žal ne morem prijaviti na oglas, ker ne izpolnjujem osnovnega pogoja.
    Mogoče pa kdaj drugič.
    Vse dobro vam želim...

    OdgovoriIzbriši