ponedeljek, 3. avgust 2020

Napoved za avgust 2020

Zelo rada preberem napovedi "konkurenčnih" strokovnjakov. Zabavam se, kako se nekateri pogumni, lahko rečemo celo naduti, pri svojih napovedih. Sama si tega ne bi upala. Pa še nekaj je problematično: kako so dolgovezni. Pišejo in pišejo o tem, kaj se dogaja (na nebu), nič pa o tem, kakšne konkretne posledice bo to imelo za nas.

Seveda so te napovedi zelo nepersonalizirane - in ravno to je njihov največji problem. Delati mesečno napoved za en mesec, ki velja za celo nacijo ... Ojojoj, ne gre!

Jaz se zadovoljim z majhnimi napovedmi, skromnimi, premišljenimi. Pa še pri pisanju le-teh imam slab občutek. Na primer, nekdo je po osebnem elementu les. Kaj mu pomaga dobra napoved v avgustu, če pa je to mesec kovine yang, ki les kontrolira, ovira, omejuje.

Lahko pa da kovino ravno potrebuje in bo v avgustu zacvetel kot rožica ... :) Hja ... zato je pomembna personalizacija.

Moja napoved za avgust 2020 je takšna:

Ne bo se veliko dogajalo, v bistvu bo prav prijazen mesec z nekaj trme in otročjih izbruhov (v stilu metanja po tleh, ker mama ne želi kupiti čokolade) - vse seveda v prenesenem smislu. Mesec je namreč pod vplivom kua števila 3, kar je les. Bo pa ta les kontrolirala močna kovina, zato bo veliko potlačene jeze.

Če te jeze ne bomo znali ali želeli izraziti, se bo v nas nabirala in kuhala žolčno juho, ki bo izbruhnila v septembru kot vulkan, začinjen z najostrejšim čilijem. September bo pa energijsko naporen, na vseh frontah se bo kresalo.

Moj predlog za avgust: 

Sproti razčistimo, kar nas bo jezilo. Prepustimo se čustvom. Tudi malo nerganja čez sosede, politike, šefa, slabo postrežbo in zanič pričesko ... je dovoljeno. Jetra nam bodo zelo hvaležna, če ne bomo zadrževali jeze. Avgust je tudi dober mesec za čiščenje jeter ...




1 komentar:

  1. Sehr interessant, werde mir deine Seite nach meinem Rhetorikkurs mal ganz genau ansehen.Liebe Grüße Sina

    OdgovoriIzbriši