sreda, 6. junij 2018

Kako preživeti junij 2018

Junij je najbolj yang mesec, vlada mu konj. V letu 2018 je to zemeljski konj, ki malo manj dirka kot ostali konji.

Če si ogledamo spodnjo sliko, najprej opazimo, da so tri pismenke v zemeljskih barvah, ena pa v ognjeni. Mesec junij bo torej (zopet) zelo energijsko suh - kot v gorah poleti.

Vladar leta (zemeljski pes) se bo v juniju izredno dobro počutil, saj ima okrog sebe same prijateljske elemente. Problem pa je, da je situacija energijsko enolična in pes nima opozicije. Če bo delal bedarije, ne bo imel kontrole.

Še več: konj je psu idealen sopotnik za potepanje. Ker ima pes v števcu ulomka (dvojno kua število) 6, konj pa 4, je zelo verjetno, da bosta na teh potepih "poredna". 6 in 4 sta namreč zvezdi, ki spadata v t. i. mix qi. To je energija, ki je nestabilna, zato se pogosto obrača po vetru, je dvolična in nestabilna. Velikokrat je odvisna od okoliščin in družbe (v katero smer jo potegnejo).

V imenovalcu imamo številki 3 in 1. To sta aktivni števili, zato imamo v juniju 2018 možnost, da opravimo še kar nekaj nalog, preden se začne poletje.

Mesec bo ugoden za aktivnosti, kjer se bomo pokazali (drugim) in želeli dobiti priznanje, za nepremičnine, za takšne in drugačne užitke (tudi "mesene"). Delali bomo konkretno, z realističnimi temami; pri tem bomo praktični, vztrajni in točni. Pazimo, da ne bomo na poti k cilju premalo fleksibilni.

Če pa ste rojeni v znamenju psa ali konja, se lahko zgodi, da bo vaš mesec zelo drugačen od zgoraj napisanega. Ne delajte preveč bedarij!


Ni komentarjev:

Objavite komentar