ponedeljek, 11. december 2017

Kako preživeti december 2017?

Subtilni ste v zadnjih dneh opazili spremembo v energijah okrog nas. Sedmega decembra se je začel mesec podgane in tokrat nas bo podgana, ki je že sama po sebi "vodena", še bolj namočila, saj je pod dvojnim vplivom vode. Od 7. 12. 2017 do 5. 1. 2018 bomo tako pod vplivom vodne podgane.

Kot sem že napisala poleti, v energijsko vročih in suhih mesecih: ekstremne energije koristijo zelo ozki skupini ljudi. Tisti, ki velike količine vodene energije ne potrebujejo, bodo trpeli. Realno gledano, samo res močni, ognjeni koleriki potrebujejo toliko hladne vode, kot nam je nudi vodna podgana. 

Kot veste, sama potrebujemo vodo, ampak prosim, naj bo topla. Ne vem še, kako se bova gledali s hladno podgano. Mislim, da se bom kar preselila v eno od savn in tam delala z računalnikom. Si predstavljate, da kot Marija potrkam na vrata in prosim za prenočišče. Namesto Jezusa bom imela prenosnik, ovčke bodo ves čas okrog mene, Jožef pa me bo kdaj pa kdaj prišel obiskat - hja, treba se je pač prilagoditi 21. stoletju ...

Najpomembnejši temi v decembru bosta komunikacija in ledvice. 

Podgana je zelo dober govorec, vodna podgana še toliko bolj. Če dva, tri dni ne more povedati svojih "zgodb", je že nemirna. Ne, da ne bi bila dober pripovedovalec - odlična je v svoji vlogi! Uporablja bogat, včasih poseben jezik, na pravem mestu uporabi pravo besedo, da pri poslušalcih vzbudi prava čustva. Za vodne podgane lahko rečemo, da potrebuje občinstvo, občinstvo pa njo.

Še nekaj si moramo zapomniti o vodni podgani: zaupanih zgodb ne zna zadržati zase, zato pazite, kaj boste govorili na prednovoletnih zabavah in ob stojnici s kuhanim vinom!

Mesec december bo idealen za pripovedovalce "zgodb", za svetovalce (to je sanjski poklic vodne podgane) in "sive eminence" - ja, na strice iz ozadja mislim. Le kaj nam bodo skuhali? Je pa takole, da bodo v javnost zelo verjetno poslali druge, vodne podgane raje iz ozadja vlečejo niti. Velja tudi obratno: če poznate koga, ki ima položaj (vpliv, denar), ki si ga ne zasluži, stoji za njim pogosto vodna podgana (siva eminenca). 

Psihično se moramo pripraviti, da nas bodo vsaj do 5. 1. 2018 bombardirali s takšnimi in drugačnimi sporočili ... eeee ... zgodbami. 


Druga velika tema pa bodo ledvice. Ne smemo na njih gledati samo s fiziološkega stališča, kot organ, ampak tudi z energijskega. Pred nekaj leti sem imela v Kalčku predavanje o ledvicah in zadnjič sem "po naključju" našla folije s tega predavanja. Odločila sem se, da bom ves  december objavljala kratka besedila o ledvicah in priložila tudi folijo ali dve. A veste, da ledvice odločajo o tem, kako dolgo bomo živeli? Katere znane osebnosti imajo v kitajskem horoskopu veliko vode? Da imajo ledvice "dvojni" značaj - da niso samo vodene, ampak tudi ognjene? Hmmm, le kako to vpliva na naše življenje?

Ni komentarjev:

Objavite komentar