četrtek, 07. september 2017

Napoved za september 2017

Po kitajskem koledarju se je danes začel nov, zelo zanimiv mesec. Tako letu kot mesecu bo vladal petelin. Kljub temu, da je petelin majhna žival, je lahko zelo agresiven in napadalen. V mesecu septembru bomo doživeli še več petelinjih bojev. Petelini raznih vrst se bodo oglašali, saj so odlični govorci, z dobrim smislom za humor. Razkrečeno, z izbočenimi prsmi bodo stali na gnoju in opazovali, ali je v jati vse v redu.

Najbolje takšno petelinjenje obvladajo politiki, pa tudi umetniki in podjetniki. Dobro jim je pustiti, da se šopirijo, jih dovolj pogosto pohvaliti ali celo pogladiti njihovo perje. Hja, naporen mesec nam čaka.

Ampak, pazite, petelini so zelo razgledani in pametni. Če bodo spregledali vašo hinavščino, vam ni pomoči. Petelin vam bo brez olepšav povedal svoje mnenje.

V septembru bomo čutili vpliv ognjenega petelina (ki vlada letu 2017) in zemeljskega petelina (ki vlada septembru 2017). Zemeljski petelin je zelo ciljno orientiran, pametno in zvijačno dela na svojem uspehu. Če si je zastavil cilj, bo vse naredil za to, da ga bo dosegel.

Zato nas bo ta mesec zelo podpiral pri ciljnem delovanju. Tisto, kar nam je pomembno, bomo lažje uresničili. Tudi samoiniciativni bomo, videli bomo nove možnosti in naredili nove korake. Bodimo ponosni in pogumni - kot je petelin! Mi vse zmoremo, naj bo septembrski moto!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar