petek, 15. januar 2016

Čiščenje v ritmu narave

V soboto, 16. 1. se bova na prvem programu RTV, enkrat po 16. uri, z Nino Osenar pogovarjali o čiščenju stanovanja. Obdelali bova 5 + 1 nasvet, česa se je najbolje lotiti po novem letu in zakaj. A veste, zakaj iz energijskega stališča sploh moramo čistiti?

Dobra novica: januar je najbolj neprimeren mesec za čiščenje, ker je energija ta mesec preveč statična. Počivate lahko še do 4. 2. 2016, ko se bo po kitajskem koledarju začela POMLAD. Takrat se bo začel mesec tigra, ki nas bo spodbujal, da se bomo kot mačka hitro in gibčno podili po stanovanju - s krpo in metlo v roki. 

Oddajo smo posneli v torek, objavljam fotografijo iz studia. Vas zanima, zakaj so na televiziji vsi nastopajoči tako malo oblečeni? Ker je pod vsemi temi reflektorji zelo, zelo vroče. Neee, to da nekateri gledalci radi gledajo pomanjkljivo oblečene ženske, ni relevantno.


Nina Osenar govori prve stavke za sobotno popoldansko oddajo Zaljubljeni v življenje, kjer bom v Gospodinjskem kotičku gostovala tudi jaz. A ni to praktično? Lahko gostujem v splošnih temah, družabnih temah, gospodinjskih temah, gradbeniških temah, oblikovalskih temah ... Feng shui je univerzalen!!!

P.S.

Če boste med oddajo všečkali in komentirali facebook stran oddaje Zaljubljeni v življenje, boste lahko sodelovali v nagradni igri. Nagrado bom prispevala jaz: Kako s pomočjo kitajskega horoskopa izboljšati svoje osebne potenciale. 

Nagrajenec dobi nasvete: kakšna hrana je za njega najprimernejša, kam naj hodi na dopustu in izlete, kakšni hobiji in poklici so za njega najprimernejši, kakšne barve (oblačil, avtomobila, denarnice …) ga najbolj podpirajo – vse to bom določila iz njegovega kitajskega horoskopa, torej bodo nasveti zelo individualni. 

5 komentarjev:

  1. Ta tema mi je dosti bolj simpatična kot prejšnja (pri Nini). Nagrada je mamljiva, ampak ker nimam FB.... Zato me zanima kje lahko naročimo tak "osebni plan"?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Seveda pri meni. Čeprav takšne projekte zelo redko delam. Za oddajo sem si morala izmisliti nekaj praktičnega in zanimivega.

      Izbriši
  2. Fino! Rada vam prisluhnem, če le ujamem...
    Potem pa spregledam otroške prste na oknih:)..se odločim po oddaji in...popoldanskih žarkih sončka:)
    Lep vikend!

    OdgovoriIzbriši
  3. Predlagam, da većkrat sodelujete s kakšnimi koristnimi nasveti.
    Lep pozdrav,
    Andreja

    OdgovoriIzbriši
  4. Helena, kratko in jedrnato! Sva s hčerko skupaj prisluhnili:). Že opazuje svoje cvetlice in je takoj, preden je potegnila vodo na stranišču, pokrila pokrov školjke:)
    Velik like:)

    OdgovoriIzbriši