ponedeljek, 4. november 2013

Brezplačno predavanje v Kalčku: Ledvice

Ledvice so zelo zanimiv organ. Pa ne mislim na anatomske značilnosti, ampak na energijo in čustva, ki se skrivajo v njih. Na ledvice najprej pomislimo takrat, ko nas začnejo boleti. O, kako močno lahko bolijo ledvice, sem prvič na lastni koži spoznala letos.

Če tudi vas zanimajo ledvice, vas vabim na brezplačno predavanje v ljubljanski Kalček v Šiški. V sredo ob 17.30 bom o ledvicah govorila predvsem s stališča alternativne medicine in tradicionalne kitajske medicine. 


Ledvice so namreč organ, kjer je shranjena rojstna esenca - ta pa odloča o tem, kako dolgo bomo živeli. Zanimiva je tudi dvojnost ledvic. Čeprav jih v TKM uvrščamo v element voda, v sebi skrivajo ogenj, zato tako zelo vplivajo na srce (ki spada v element ogenj). En dan po predavanju se bo po kitajskem koledarju začela zima, ki ji vlada element voda, zato se bomo na predavanju posvetili tudi čustvom v ledvicah in mehurju (partnerski organ, ki tudi spada v vodo).


Prisrčno vabljeni na predavanje, ki se ga izredno veselim, saj je voda moj podporni element iz kitajskega horoskopa. V element voda pa uvrščamo tudi poglobljeno učenje, vendar z rahlo prevratniško noto, zato boste morali vse moje nasvete s predavanja najprej sami preizkusiti. Mogoče pa vas vlečem za nos - tudi humor spada v element voda in ljudje z energijsko močnimi ledvicami se radi smejijo in zabavajo.


1 komentar:

  1. Oh, enkrat mi menda uspe prishunit čemu zanimivemu v živo...

    OdgovoriIzbriši