četrtek, 31. maj 2012

Rožice, E-revija in predavanja v Kalčku

Blog zanemarjam zato, ker:

- še vedno sadim rožice. Nisem še čisto končala, saj se ukvarjam z detajli, ki so odločilni za končno podobo vrta. Letošnji koncept mi je všeč in kmalu ga bom lahko fotografirala za arhiv. V vrtnariji Reš imajo razprodajo, samo do sobote, če mi bo zmanjkalo rožic.

- pišem članke za E-revijo Avita. Že večkrat sem vas povabila, da se naročite na brezplačno elektronsko revijo (www.avita.si). Pošiljamo jo na 2 do 3 tedne, v njej so vedno trije strokovni članki in zelo malo reklam.
V aktualni izdaji bo tema hujšanje in zaprtje. O zaprtju je pisal Dominik in sploh ni razumel, kaj naj napiše, ker je zaprtje tako enostavno odpraviti ...

- pripravljam program za poletna predavanja in delavnice v Kalčku. Poletje bomo izkoristili za poglabljanje znanja o prehrani, boleznih in mogoče tudi feng shuiju. Vabljeni ste, da sporočite vaše želje o temah. Predavanja bodo v hladni Kalčkovi trgovini v Šiški, najverjetneje ob torkih pozno popoldne.

2 komentarja:

  1. čakamooooo slikce rožic, beremo a-vito, predavanja pa bodo, žal, predaleč...
    lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Upam, da bom kdaj tudi doma in se udeležim vaših predavanj. Predlagam, da jih imate tudi čez celo leto. Takrat se jih bo večina lahko udeleževala.
    Karkoli bo, bo zanimivo in poučno.
    Veselim se vaših predavanj.

    OdgovoriIzbriši