petek, 12. november 2010

Življenje: Kaj bi brez Ikee

Zelo zanimiv dan je bil danes: zopet sem bila na seminarju pri Roku Hrastniku! Bilo je, kot vedno, zelo dinamično in zato tudi naporno. Domov sem prišla izsesana kot stara pomaranča. In lačna.

Naša nova spletna stran Avita lepo napreduje, tudi z Rokom sva po seminarju pregledala zadnje osnutke. Oh, kako sem vesela, da pomaga kot svetovalec! Izdelava spletnih strani pač ni moj poklic, čeprav se že veselim urejanja nove spletne strani.

Po Aviti bomo začeli s prenovo spletne strani za ordinacijo, nato pa, končno, pride na vrsto še feng shui. Takrat bomo že pisali leto 2012, sem prepričana.

Jutri bom po dolgem času obiskala Ikeo. Potrebujem regal za delovno sobo in v Ikei imajo idealnega za mojo prazno luknjo poleg obstoječe omare. In mizo. In svetilko. Seveda bom pogledala še slike, rožice, pisalno mizo ...

Pravkar sem izračunala, da sem Ikeo prvič obiskala davnega leta 1996. Takrat je bila stuttgartska Ikea še v centru mesta (!) in kot študentka iz bivše socialistične države sem bila navdušena nad ponudbo. Jochan, Dominikov sostanovalec, je uporabljal 99% stvari iz Ikee, zato me je spremljal do trgovine in svetoval pri nakupu. Nimam pojma, kaj sem kupila, spomnim se samo vhoda v trgovino in občutkov v trgovini.

Evo, čeprav sem še pred kratkim trdila, da ne bom opisovala svojih vsakodnevnih misli in dejanj, me je danes zaneslo. Ok, en bonus imam.

Ni komentarjev:

Objavite komentar