sreda, 04. november 2009

Zdravje: O prašičji gripi

Zdravniki in ostalo medicinsko osebje se nočejo cepiti proti prašičji gripi. Ha,ha,ha. Kako bodo politiki in zdravniki prepričali ostale državljane, da je cepljenje nujno potrebno? V naslednjih mesecih bo res zanimivo.

Kako bomo ukrepali v ordinaciji, če bo res prišlo do epidemije, načrtujemo tudi mi. Cepili pa se ne bomo.

V tem trenutku pa je najpametnejše, da okrepimo imunski sistem. Poleg zdrave prehrane (veliko zelenjave, malo mesa in sadja, veliko vode, malo kakovostnih olj), si imunski sistem lahko okrepimo z gibanjem na svežem zraku in kakovostnim spanjem.

Ker je največ celic imunskega sistema v črevesju, bi morali vsi z bolnim črevesjem jemati še probiotike. Preberite si v članku "Bolezni so doma v črevesju", ali je vaše črevo zdravo po kriterij alternativne medicine. O sveže stisnjenih sokovih pa kdaj drugič.

Kadar to ni dovolj in zbolimo, pa vam priporočam zeolit (vulkanski prah), kolidno srebro in Spenglersan koloid G (homeopatik).

Vem, da se je za preventivo vedno težko motivirati. Ampak, se splača. Tudi, če boste zboleli, bo prebolevanje gripe hitrejše in z manj zapleti.

Še zadnji nasvet: če boste dobili vročino, je ne zbijajte prehitro. Visoke temperature so namreč tiste, ki so najuspešnejše v boju proti virusom. Drugega ne pomaga nič. Koloid G in zeolit krepita imunski sistem, kolidno srebro zavira razvoj bakterij IN virusov.

Jaz visoko telesno temperaturo zelo slabo prenašam in sem že pri 38 stopinjah čisto dotolčena. Zato pred spanjem vedno vzamem tableto, saj mi dober spanec zelo koristi pri okrevanju. To so moje izkušnje, vi pa čim dalj časa vztrajajte z vročino, če le lahko.

Ni komentarjev:

Objavite komentar