sreda, 1. april 2009

Rak: Čudežna formula dr. Johanne Budwig

Včeraj je v reviji Jana izšel članek o dieti znanstvenice dr. Johanne Budwig, ki bi ga moral prebrati vsak od nas. Del te diete, ki se je izkazala za zelo učinkovito pri alternativnem zdravljenju raka, je tudi recept za t.i. Budwigov zajtrk (skuta, laneno olje). Dr. Budwig je namreč raziskovala maščobne kisline v oljih in ugotovila, da je za razvoj zdravih celic (in uničenje rakavih celic) naučinkovitejša kombinacija omega 3 maščobnih kislin in žveplovih spojin.

Res vam predlagam, da preberete članek, saj je Budwigov zajtrk zelo dober v preventivne namene, poleg tega pa nasiti. Znanstvenica je bila sedemkrat predlagana za Nobelovo nagrado, borila se je tudi za to, da v živilski industriji ne bi smeli uporabljati transmaščobnih kislin.

Laneno olje, ki ga lahko kupite v spletni trgovini Avita je idealno za Budwigov zajtrk, saj izpolnjuje vse zahteve; je kontrolirano hladno stiskano, semena so že pred stiskanjem pregledana (da ne vsebujejo pesticidov, plesni ...), napolnjeno je v temne steklenice.

P.S. (dodano 2.4.2009)
Včeraj zvečer sem se spomnila, da v blogu nisem omenila, kdo je sodeloval pri pisanju članka. To je bil seveda moj mož Dominik Golenhofen, ki je pravi sogovornik za temo rak, saj o tem res veliko ve.

Ni komentarjev:

Objavite komentar