petek, 06. marec 2015

Že 6 let pišem blog!

Priznam, če me ne bi prijazna komentatorka spomnila, da danes praznujem 6 obletnico pisanja bloga, bi pozabila. Ali se spomnila čez nekaj dni.

Nekaj minut sem razmišljala, kaj sploh na napišem, pa nisem dobila nobene pametne ideje. Zato sem se odločila, da bom rožicam pustila, da spregovorijo. Spodnje fotografije sem naredila prejšnji vikend v frankfurtskem Palmengarten. V steklenjaku so pričarali čudovito spomladansko vzdušje, polno zanimivih detajlov in vonjev.

Nobena od fotografij ni obdelana, slikala sem s kompaktnim fotoaparatom na avtomatiko. Iskrenost, avtentičnost, kreativnost - mislim, da so to besede, ki zelo dobro opisujejo moje pisanje na blogu. Kaj pa vi menite?Hvala vsem obiskovalcem bloga za branje in komentarje. Vsakega sem vesela!

7 komentarjev:

 1. Čestitke za blogov šesti rojstni dan:)Hvala za cvetlični šopek,vse dobro še naprej!

  OdgovoriIzbriši
 2. Iii, kako lepo! ...in čestitke za vztrajnost!
  Lep dan!

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvala za rožice, jaz komaj čakam pomlad. Pri nas kaj več od teloha (kuric), trobentic in zvončkov še ni.
  Fotografijo ustvari človek in ne fotoaparat. Jez raje gledam skozi objektiv kot na LCD zaslon, važna pa je kompozicija. In bolje kompakt kot pa nič.
  In vse najboljše za 6 let ...in za 8.marec, ki je jutri.

  OdgovoriIzbriši
 4. Gospa Helena, čestitke za vse dosedanje objave, veliko navdiha za pisanje tudi v bodoče!

  OdgovoriIzbriši
 5. Cvetlice polepšajo. Itak :)
  Morda bi dodala k vašim blogom še s 'strani bralke opazno' spontanost ter sposobnost prenesti čutenje, opažanje fino v zapis!
  Vse dobro!

  OdgovoriIzbriši
 6. Pozitiven in optimističen bi pa jaz dodala. Čestitke in vse lepo.

  OdgovoriIzbriši
 7. Hvala vsem za čestitke in prisrčne komentarje. Vidim, da je bil moj namen dosežen: blog Osebno in zasebno vam odkriva tudi skrite kotičke v meni. Priznam, dobro ste me razkrinkali!

  OdgovoriIzbriši