četrtek, 19. marec 2009

Nakup: Vsaka ženska si zasluži dobre hlačne nogavice

Danes zjutraj sem se med oblačenjem hlačnih nogavic spomnila, da vam moram napisati, kakšne uporabljam. So drage, zelo drage, vendar nekatere debelejše (od 30 DEN naprej) nosim že 4 sezone. Ja, prav ste prebrali! Perem in nosim, perem in ....

Nogavice podjetja Wolfort mi je že pred 10 leti svetovala prodajalka v neki stuttgartski veleblagovnici. Ponavadi jih kupujem na razprodajah (kar pomeni, da zimske kupim maja ali junija), saj lahko na ta način veliko prihranim. Podjetje se je prilagodilo in poleg hlačnih nogavic izdelujejo še druga oblačina (bodije, perilo, majčke, kopalke ...), vse pa je vrhunske kakovosti. Redkokdaj se lahko tako suvereno postavim za blagovno znamko in jo priporočam, pri Wolfortu pa ne boste naredili napake.

Izdelke Wolfort si lahko ogledate tukaj, očitno pa bomo v Murski Soboti dobili njihovo tovarno (in s tem, upajmo, industrijsko trgovino ...). Edina trgovina v Sloveniji, kjer vem, da prodajajo nogavice Wolfort, je okrog Štefanove ulice v Ljubljani. Sem jih videla tudi v Maximarketu?

Ja, dobre nogavice so zakon in vsaka ženska si jih zasluži.

Moje najljubše za pozimi so Neon 40, ker so dovolj debele, da se ne strgajo in zelo gladke, da se ne lepijo na hlače:



Vir fotografije: http://www.wolfort.de/

Ko moramo dolgo sedeti ali stati (seminarji, letalo) priporočam Pure Energy 30 leg vitalizer , za vsak dan pa recimo Perfectly 30. Poseben užitek pa so seveda 10 in 13 DEN-ske.

Ni komentarjev:

Objavite komentar