nedelja, 7. januar 2024

Kako uspešno preživeti 2024 - s kitajsko astrologijo

Leto lesenega zmaja bo hitro, dinamično in tudi noro (dramatično), zato objavljam še dodatne napotke, kako ga preživeti čim bolje - tukaj si naj vsak sam definira, kaj "bolje" zanj pomeni.

1. Leteče zvezde

Slaba zvezda 5 je v zahodnem izseku, druga slaba zvezda 2 pa na jugovzhodu. Obe zvezdi sta v izsekih, ki bosta omilili slab vpliv. Kljub temu poglejmo, kaj je v zahodnem izseku doma ali službe. Tam nič ne prenavljamo, zamenjujemo ali kako drugače vznemirjamo slabe energije, ampak samo čistimo in vzdržujemo. Če je na zahodu spalnica, postavite v njo čim več "kovinskih" predmetov. Npr. bela posteljnina, zavesa, tepih, slike (bež/krem ni bela!!!), nujno pa okrasne kovinske predmete. Pa ne malega kipca, ampak konkreten predmet, ki bo izčrpaval slabo zvezdo pet. 

Jaz sem pred nekaj časa imela zvezdo pet v spalnici in pisarni - hvala lepa, nikoli več, bilo je naporno in izčrpavajoče, saj petica dobesedno srka energijo energijo.


Lani je bila slaba zvezda 5 na severozahodu. Ko sem kupila hiško, sem na SZ delu "dobila" tudi smeti- Različne odpadke, od organskega materiala do kovine in azbestnih plošč. Za ta relativno majhen kup je bilo toliko zapletov, da sem že skoraj obupala. Zadnji dan, ko so mojstri na parceli delali z bagrom, sem se odločila, da odpeljejo organske odpadke, drugi pa ostanejo, saj jih je treba odpeljati ločeno, pa še sortirati. Ugotovila sem, kasneje, da je to točno SZ del parcele in da bodo odpadki pač počakali na leto 2024. 


2. Vladar leta


Vemo, da je glavni šef v 2024 zmaj, nagajal mu bo pes. Da ne bo prišlo do večjih konfliktov, pošljemo psu v pomoč zajca, ki je naravni prijatelj psa (taka so pravila v kitajski astrologiji). 

Kaj to v praksi pomeni? Vsi, ki imate v kitajskem horoskopu psa (predvsem v letu, mesecu ali dnevu rojstva), si priskrbite talisman s podobo zajca. Lahko je iz žada, lahko iz drugega materiala. Najpomembneje je, da ga ves čas nosite s sabo. Dajte ga v torbico, na ključe ali telefon. 

Zmaj je najmočnejše znamenje v zodiaku in psi bodo leto končali z osmojeno dlako, če bodo preveč dražili zmaja. 



3. Kam na potovanja?

Na sliki so neugodne smeri neba; če ne živite v Sloveniji, vzemite za izhodišče glavno mesto države, kjer živite. Hrvaška obala je izven rdečih linij ... uf, uf, uf. V Sloveniji pa bo manj ugodno za Gorenjsko in Belo krajino. 


Še pogled na sosednje države:


Ni komentarjev:

Objavite komentar