četrtek, 4. januar 2018

Pa začnimo v 2018!

Moja prva objava v 2018! Vsi smo čez božično-novoletne praznike delali nekakšne analize (za nazaj) in načrtovali (za naprej), pa če to priznamo, ali ne. Eni so res pravi mojstri analiz in po malem jih zavidam. Če bi morala sama izpostaviti tri najboljše dogodke v letu 2017, bi bil seznam takšen:

1. Tri daljša potovanja z dragim (Majorka, Nizozemska, Rim).
2. Popolna prenova spletne trgovine Avita.
3. Izboljšanje zdravja.

Bilo je še nekaj drugih zadev, ki niso tako zelo pomembne, ali pa niso za javnost. Vse so me preoblikovale in naredile boljšo. Ja, mislim, da sem danes boljši človek kot v letu 2016. To pa je najbolj pomembno, a ne?

Seveda že načrtujem za leto 2018. Zaenkrat sem si označila retrogradni Merkur, ker res vpliva name in ga moram upoštevati. Takrat je najbolje, da sem doma. Pika.

Med prazniki sem si napisala poslovne in zasebne cilje, zdaj pa jih moram samo še razporediti po koledarju. Krasni projekti me čakajo!

Za Silvestrovo sem preživela pet lepih dni v meni zelo ljubem Weissensee. Bilo je sonce, sneg, megla, oblaki ... Bilo je lepo. Tukaj je nekaj fotografij (samo poravnala sem jih, ker so bile vse neravne - posledica dejstva, da sem skoraj vse naredila z balkona, pomanjkljivo oblečena, zato me je zeblo).

Prihod na Weissensee, 27. 12. 2017 popoldne: Kje je sneg? Kje je sonce? Potem pa je proti večeru začelo snežiti in do jutra je zapadlo 30 - 35 cm novega snega. Kakšne velike snežinke so padale, celo domačini so se čudili!



Naslednje jutro, 28. 12. 2017 smo se zjutraj zbudili v takšen prizor:



Na vsak način sem želela fotografirati zasneženo teraso, pa me je lastnik penziona prehitel s čiščenjem.

Sončni žarki so nas razvajali 29. 12. 2017. 



30. 12. 2017 je bilo oblačno in turobno. 


Jupiiii, 31. 12. 2017 so napovedali topel, sončen dan in res je bilo tako.



Večerno sonce in meglice nad jezerom.



Zadnja fotografija z Weissensee, 1. 1. 2018, pred odhodom. Na poti domov je že začelo snežiti in tisti dan okrog jezera zapadlo več kot 30 cm snega. Prihod v deževno in blatno Ljubljano je bil prav depresiven.

1 komentar: