sreda, 22. december 2010

Politika: Henrik Gjerkeš - element ogenj mu ni koristil

Kljub temu, da ne poznam celotnega kitajskega hooskopa Henrika Gjerkeša, sem 99% prepričana, da se z olajšanjem poslavlja od ministrskega stolčka. Ja, Henrik mi ni sporočil ure rojstva, pa čeprav sva mlada leta preživljala v istem mestu in njegova stroga mama je bila ravnateljica osnovne šole, ki sem jo obiskovala.

Ampak, glede na dosedanje podatke, Henrik ni karierist in se bo dosti lepše počutil v akademskih vodah. V kitajskem horoskopu ima nekaj energije za dobrega politika, vendar premalo energije za uspešno promoviranje samega sebe (in svojega dela). Veliko mu pomeni osebno ugodje in urejeno privatno življenje.

Na koncu še tale nasvet, ki bi mu ga morala dati veliko, veliko prej: v horoskopu ima preveč elementa ognja, zato se mora izogibati rdeče (roza, vijolične) barve. Je na novoletni zabavi bilo preveč rdečih novoletnih okraskov? Je spil preveč rdečega vina ali rdečih koktejlov? Ali je bil zrezek premalo zapečen? Vozi celo rdeč avto in je imel tisti večer oblečene rdeče spodnje hlače?
Element ogenj je povezan z dobrim delovanjem srca in tankega črevesja. Če tanko črevesje ne deluje dobro, nam tudi vitamini, minerali, encimi iz hrane ne koristijo, saj jih ne moremo absorbirati.

Ni več pomembno, dejstvo je, da je tisti večer dobil preveč elementa ognja in to ga je odneslo.

Upam, da ste se iz te zgodbe zopet nekaj naučili. Moj predlog za poanto: vsi ministri bi morali poznati svoje omejitve.

Ni komentarjev:

Objavite komentar