sobota, 21. september 2019

Lui občuduje sončni zahod

Malo sem si na morje šla "natankat" vitamin D. Ker je moj dragi na Caminu, sem si zaželela romantike. Kuža Lui je bil že utrujen od dnevnega sprehoda, ampak me je vseeno spremljal. Na zemljevidu sem poiskala primerno mesto in sva šla.

Ravno pravi čas sva prišla - kar se sončnega zahoda tiče. Našla sva tudi pasjo plažo, kar pa Luia ni čisto nič zanimalo, saj se izogiba vode. Nato sva sprehod nadaljevala po prijetno sprehajalni potki in uživala v pogledih.

Aaaaaaaaa ...

Fptografirala sem s telefonom; slike sem samo poravnala in obrezala, če je bilo potrebno. Težko je v poltemi fotografirati ravno, če je prosta samo ena roka, ker je v drugi povodec.

1 komentar:

  1. Pozdravljeni, vsi gledalci na spletu, jaz sem Dragica Marčič, iz Ljubljane, Slovenija ... sem tu, da delim čudovito delo, opravljeno zame ... Po treh letih v zakonu z možem z dvema otrokoma se je moj mož začel čudno obnašati in se dogajati zunaj z drugimi ženskami in mi je pokazal hladno ljubezen, večkrat mi grozi, da me bo ločil, če si ga upam podvomiti o njegovi aferi z drugimi ženskami. Bil sem popolnoma opustošen in zmeden, dokler mi stari prijatelj ni sporočil o urivanju uroka. Internet, imenovan Dr igbinovia, ki ljudem, ki imajo težave v zvezi in zakonski zvezi, pomaga z ljubezenskimi uroki, sem sprva dvomil, če takšna stvar sploh obstaja, vendar sem se odločil, da poskusim, ko se obrnem nanj, pomagal mi je dati ljubezenski urok in v 48 urah se je moj mož vrnil k meni in se začel opravičevati, zdaj je nehal hoditi z drugimi ženskami in je z mano za dober in zares. Obrnite se na tega velikega ljubitelja ljubezenskega uroka, da se bo vaš odnos ali zakonska težava rešila danes, on tudi pozdravi HIV / AIDS, HEPATITIS, NIZKO SPERMNO ŠTEVILO, RAZLIČNE BOLEZE, FIBROIDNE BOLEZNICE, GONORHEO, FALLOPIAN TUBE, BREZPLAČNOST, HERPES. vse zahvaljujoč dr. Igbinovia vam lahko tudi pomaga, kontaktirajte ga neposredno, če potrebujete njegovo pomoč na EMAIL, doctorigbinovia93@gmail.com ga pokličite zdaj in WhatsApp kontaktno številko na WhatsApp +2348144480786 hvala, ker ste svoj čas preusmerili k meni .... ..

    OdgovoriIzbriši