torek, 25. september 2012

Brezplačna feng shui predavanja v Kalčku

V oktobru skupaj s Kalčkom organiziram tri BREZPLAČNA predavanja o feng shuiju. Teme bodo: denar, ljubezen, zdravje. Lokacija: Kalček v Šiški, Celovška cesta 268, Ljubljana.

Predavanja bodo zelo zanimiva, zato si takoj rezervirajte termine v vašem koledarju!

Vabi vas predavateljica: Helena Golenhofen, Energijski center – Feng shui akademija

Predavanje: Feng shui in denar

4.10.1012 ob 17.30

S feng shuijem ne moremo rešiti vseh finančnih težav, lahko pa nam pokaže naše šibke točke. Nam denar spolzi iz rok, ker imamo prešibko hrbtno stran hiše? Je v stanovanju blokiran feniks in do denarja sploh ne pridemo? Šele po analizi lahko začnemo iskati rešitve! V kitajskem horoskopu Bazi Suanming se vidi, kakšen odnos imamo do denarja in kje najlažje pridemo do njega. Tudi denar je energija, zato je feng shui dober pomočnik pri iskanju rešitev iz finančnih zagat.
Iz vsebine predavanja:

- Kje v stanovanju ali poslovnem prostoru se nahaja vaš denar
- Kako okolica hiše, bloka ali poslovne zgradbe vpliva na naše finance (denar se plemeniti na zmajevi strani, prinese ga feniks in odide zaradi slabe želve)
- Vam lahko zlate ribice v akvariju prinesejo denar
- Ni vseeno, kdo je vaš poslovni ali finančni partner – kako poiskati pravega
- Je kriv kitajski horoskop, če ne znamo ravnati z denarjem
- 10 najpomembnejših feng shui nasvetov za finance

Predavanje: Feng shui in ljubezen

11.10.2012 ob 17.30

Pri iskanju ljubezni in partnerja si s feng shuijem res lahko pomagamo. S pomočjo horoskopa bolje spoznamo samega sebe in svoje želje glede partnerstva, da nismo (znova) razočarani. Tudi v stanovanju je potrebno energijsko poskrbeti, da pride pravi partner. V obstoječem partnerstvu ne smemo zanemariti ljubezni, zato je v feng shuiju spalnica eden od najpomembnejših prostorov. Ločitev od partnerja je včasih neizogibna. Kaj vzeti s sabo, ko odidemo?


Iz vsebine predavanja:

- Feng shui v spalnici: naj tam spimo ali seksamo
- Kje je partnerski kotiček in kako ga energijsko ojačati
- Veliko umazanije in nereda v stanovanju, malo ljubezni
- Kaj narediti po ločitvi
- Kako nam koristijo kitajski horoskopi pri iskanju partnerja
- Predstavitev partnerske posredovalnice, ki upošteva kitajsko astrologijo
- 10 najpomembnejših feng shui nasvetov za srečno partnerstvo

Predavanje: Feng shui in zdravje

18.10.2012 ob 17.30

Tloris hiše ali stanovanja v feng shuiju obravnavamo kot človeško telo. Če nam manjka del tlorisa, to zanesljivo vpliva na zdravje stanovalcev. Kako lahko ukrepamo? Drugi najpomembnejši prostor po feng shuiju je kuhinja, saj s hrano v telo prinesemo energijo. Poznate najpomembnejše pravilo za ureditev kuhinje? Zdravi bomo takrat, ko se bo energija okrog in v nas premikala. Ne prehitro in ne prepočasi. Kaj vse vpliva na gibanje energije?
  
Iz vsebine predavanja:

- Kako oblika tlorisa vpliva na zdravje
- Brez dobrega spanca ne bomo zdravi: feng shui v spalnici in otroški sobi
- Kako urediti kuhinjo, da nam bo hrana dajala energijo in koristila našemu zdravju
- Kako analizirati, kakšna energija sploh pride v stanovanje, hišo ali poslovni prostor, saj brez energije ni zdravja
- Kako postaviti pohištvo in okrasne predmete, da bo energija krožila po bivalnih in poslovnih prostorih
- 10 najpomembnejših feng shui nasvetov za dobro zdravje

Predavateljica

Helena Golenhofen se je leta 1997, po končanem študiju gradbeništva preselila v Nemčijo. Prav bivanje v tujini ji je omogočilo dostop do znanja o klasičnem feng shuiju. Po končanem osemmesečnem šolanju pri Feng Shui Concepts v Münchnu (učitelja Derek Walters in Gefion Wolf), je obiskala še več nadaljevalnih in izpopolnjevalnih seminarjev in delavnic na temo Kitajska astrologija, Kompasova šola, Šola oblik in Leteče zvezde Yuen hom (učitelji Chan Kun Wah, Gefion Wolf in Angela Neumann – Kunz).

V jeseni 2003 se je vpisala v Imperial School Germany, ki jo vodi Gefion Wolf, učenka Mojstra Chan Kun Waha. Imperialni feng shui je posebna oblika feng shuija, ki so jo uporabljali samo na kraljevem dvoru. Tudi danes so metode imperialnega feng shuija znane samo izbrancem, Mojster Chan pa jih je pripravljen deliti z zagnanimi učenci. Februarja 2005 je z uspešno opravljenim izpitom zaključila šolanje in lahko, z dovoljenjem mojstra Chana, uporablja znanje iz imperialnega feng shuija. Še vedno nadgrajuje svoje znanje, tako v kitajski astrologiji kot imperialnemu feng shuiju.

Letos s svojo Feng shui akademijo praznuje deseto obletnico delovanja. Največ se posveča svetovanju (360 svetovanj na privatnih in poslovnih objektih, 630 kitajskih horoskopov), piše članke in nasvete; vsako leto pa organizira tudi feng shui seminar.

Kontakt in informacije: info@fengshui-akademija.si ali 041 285 280

2 komentarja:

  1. ko bi le ta Šiška bila kje na primorskem ...
    lp

    OdgovoriIzbriši
  2. @Tamara: mogoče pa vas bo katero od prevanja pritegnilo in boste prišli v Ljubljano. Saj ni tako daleč!

    LP
    Helena

    OdgovoriIzbriši