torek, 15. maj 2012

Metabolični trening v Lj - vabilo

Preden se lotim sajenja enoletnic v Murglah, bi vas rada povabila na metabolični trening. Udeležila sem se ga že dvakrat in sem navdušena! Malo sem bila skeptična, če bo moja kondicija zadostovala za takšno obliko treninga. Strah je bil odveč, trener se prilagodi sposobnostim posameznika, kar ni težko, saj so skupine majhne.

Po treningu se metabolizem res pospeši, pri meni je pospešena presnova trajala še tri dni. Seveda lahko s pospešeno presnovo lažje shujšamo, vendar je zame pomembnejše, da tudi lažje razstrupljamo. Po treningu moramo torej veliko piti in pametno jesti, pa bo efekt dvojni.

Pridite na trening, vzdušje je super, družili se bomo najmanj do konca junija. Potrebujete samo športne copate in vodo.

Vabilo na metabolični trening:

Si želite oblikovati telo? Izprazniti misli? Porabiti odvečno maščobo na telesu? Preizkusiti svojo vztrajnost? Poiskati, kje so vaše meje? Obdržati svoje zdravje? Trenirati v skupini istomislečih? Spoznati uporabnost narave v vsem svojem sijaju? Ali se preprosto le imeti ... SUPER?

Metabolični treningi so najnovejši hit zadnjih let za porabljanje odvečne telesne maščobe. Dokazano je, da so veliko učinkovitejši od vzdržljivostnih športov, kjer se poraba maščobe dogaja med samo obremenitvijo, pri metaboličnih treningih pa kar nekaj ur po obremenitvi za namen obnove organizma po napornem treningu. Le vztrajnost vadečega je tista, ki zagotavlja, da se postavi po robu svojih mej in na koncu ZMAGA! In zmaga ni vedno le fizičen rezultat. Gre za krepitev telesa od zunaj na vznoter. In obratno. Vsaka zmaga, ki je ne pričakujemo ali je preprosto ne dosežemo zlahka, nas naredi močnejšega. V vseh vidikih našega življenja.


Z vami bosta: IZTOK HODNIKTINA PUSTOVRH

Skupne izkušnje. Bogato znanje. Odlična energija:

Iztok Hodnik je diplomant Fakultete za Šport, osebni trener, fotomodel in uspešen bivši atlet.
 


Tina Pustovrh je diplomantka Fakultete za Šport, specialistka za kondicijski trening. Kreatorka Integriranega koncepta treninga BODY BODHI™, avtorica in študentka doktorskega študija Kineziologije.

 

LOKACIJA: Stadion ŽAK v Šiški.
TERMINI:        
- PONEDELJEK ob 18h
- TOREK ob 8.30h
- SREDA ob 17.30h
- ČETRKEK ob 9.30h
- PETEK ob 16h

CENA:

1x tedensko = 48,00 € / mesec (4 treningi v 4 tednih)
2x tedensko = 80,00 € / mesec (8 treningov v 4 tednih)
3x tedensko = 96,00 € / mesec (12 treningov v 4 tednih)

Potrebna je predhodna rezervacija terminov!

PRIJAVE NA:
tina@body-bodhi.com
info@iztokhodnik.com

5 komentarjev:

  1. Spoštovana Helena,

    zdi se mi, ali vsaj občutek imam, da se preveč ukvarjate s svojo težo in hujšanjem. Sprejmite se takšno kakršna ste. Ste lušni in fejst :-), ničesar ni potrebno spreminjati na vašem telesu. Raje se prepustite in uživajte, ne se kar naprej mučit in razmišljat o teži. Vaš mož je zagotovo zadovoljen z vašo postavo, drugače ne bi bil vaš mož :-),

    Lepo pozdravljeni, vse dobro in razmišljajte o lepih stvareh,

    Ana

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljeni, Ana!

    To, da bi se ukvarjala samo s svojo telesno težo, ne drži, drugače bi bila bolj vitka kot sem. S športom se ukvarjam samo zato, ker mi gibanje dobro dene. Zelo rada pa raziskujem in eksperimentiram, tako s prehrano kot gibanjem (in vsem ostalim), potem pa to svoje znanje delim z drugimi.

    Zdi se mi zanimivo, da se tudi način treningov spreminja. V vrhunskem športu je metabolični trening že dolgo znan, saj morajo številni športniki paziti na telesno težo oz. imeti čim manj maščobnega tkiva. Zdaj pa se je ta način vadbe prenesel med rekreativne športnike in meni je zelo všeč, ker je raznolik. Poleg krepitve mišic se poveča tudi gibljivost in koordinacija telesa - to pa je na stara leta najbolj pomembno (pa ne mi sedaj napisati, da se obremenjujem s svojo starostjo ...).

    Ana, kako pa vi ohranjate kondicijo?

    LP
    Helena

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdravljena!
    Mene pa zanima kako zgleda tak trening, kakšne so vaje? Približno? Za predstavo.LP

    OdgovoriIzbriši
  4. Zanimivo. Kakšna prehrana se pa potem tukaj priporoča? Me prav zanima kako je Tina, da vzdržuje tako telo:)

    OdgovoriIzbriši
  5. @Mojca: vaje so raznolike, najprej za ogrevanje počasi tečemo, nato se segrejemo s kratkimi šprinti in vmes delamo različne dinamične vaje (hoja s hitrim dvigovanjem nog - naprej in nazaj. Potem pridejo na vrsto "poligonske" vaje z različnimi pripomočki (elastika, lastna teža, uteži) - vse z večimi ponovitvami. Ko smo že zelo utrujeni, nas trenerka še enkrat nažene na kratke šprinte in na koncu dva počasna kroga na tekaški progi.

    Kako se Tina prehranjuje, ne vem. Mislim, da pazi na prehrano, vendar tudi sama redno telovadi. Po našem treningu ostane na stadionu in se razmiga. Če želimo shujšati pa moramo jesti hrano z nizko kalorično gostoto (kcal na porcijo).

    LP
    Helena

    OdgovoriIzbriši