ponedeljek, 30. april 2018

Malo počitka

Dragi bralca bloga! Lepo se opazi, da sem zadnje časa v pisateljski krizi, kar se objav tiče. Ampak, če boste šli brat nazaj, boste ugotovili, da sem slabo aprilsko obdobje celo napovedala. Ko se je kitajski astrologiji oziroma napadu psa na mojega zmaja pridružil še retrogradni Merkur, sem "pečena".

V bistvu mi gre kar v redu, razen manjših problemov s srcem - nekaj novega zame. Izkazalo se je, da je kriv virus od zadnjega prehlada, da srce malo slabše dela (in zato tudi ledvice, kar se je čutilo v otečenosti). Vzrok je bilo tudi pomanjkanje kalija. Vse se je uredilo, ampak moram paziti in čim manj fizično naprezati.

Zopet sem bila fascinirana, kako telo funkcionira in kako so organi povezani.

Do 5. 5. boste zato morali zdržati z mano. Komaj čakam te energijske spremembe! Bodite pozorni tudi vi in opazili boste, kako se bodo nekatere zadeve "sprostile", spremenile, olajšale.

Sama moram do takrat zelo varčevati z energijo, zato bom od 29. 4. do 5. 5. počivala. Potem pa bodo objave zopet bolj redne. Veliko tem nas čaka. Pisala bom o letošnjih sezonskih rožicah, pa tudi o mineralih in težkih kovinah, ki se jim v zadnjem času posvečam. 

Zdaj pa me je preletelo: kmalu bomo imeli volitve! Nujno moram za "nove obraze" narediti horoskope, da vidimo, kakšen je njihov potencial. Trenutno vem samo, koga ne bom volila (hehe).



Se vidimo v Arboretumu Volčji potok? Ti dve fotografiji sta sicer iz Opatije in Reke.