sreda, 20. junij 2018

Kaj novega se dogaja

Vem, da radi berete, kaj vse se mi dogaja (iz vašim komentarjev, ki jih dobim osebno), še posebej, če se mi dogaja kaj slabega.

No, imam dve veliki novici, od tega je ena slabša, druga dobra.

1. Ste že slišali za Sade Sati? To je 7,5 letno, neugodno obdobje v indijski astrologiji (džotišu). To je obdobje, ki se ga vsi bojijo, saj te postavlja pred preizkušnje. Saturn, ki vlada temu obdobju, te prisili, da čistiš po sebi in okrog sebe (konkretno in v prenesenem pomenu).

Jaz do lanskega leta nisem vedela, kaj to je, potem pa ga je omenila terapevtka za bioresonanco, ki se ukvarja z džotišem.

Na zadnjem dopustu sem naletela na članek o Sade Satiju, s povezavo do kalkulatorja, ki ga izračuna. Seveda sem bila radovedna in vnesla podatke. Sledil je veliki šok: od lani sem v tem strašnem obdobju! Zakaj jaz? Zakaj sedaj?

Zanimivo je to, da sem že od lani čutila neko nezadovoljstvo v svojem življenju, pa nisem našla vzroka. V kitajskem horoskopu nisem v slabem obdobju, zato sem vse skupaj potiskala vstran in se tolažila, da bo že minilo.

Kaj sedaj?

Sklenila sem, da bom bika zagrabila za roge in se s priznano astrologinjo dogovorila za svetovanje. Bilo je zelo zanimivo, predvsem zato, ker sem našla veliko paralel s kitajsko in indijsko astrologijo. Že prej sem povedala, da želim konkretne nasvete, kako prebroditi to težko obdobje.

Te nasvete sem dobila. Veliko že delam dobro, nekaj bo treba še dodati. Ampak, sedaj zelo sproščeno jadram skozi Saturn in se veselim izzivov, ki mi jih bo prinesel. Za nameček sem tudi z življenjskim ciklusom v Saturnom, zato bova s tem planetom res morala postati prijateljčka!

Je pa takole: tisti, ki do Sade Satija niso naredili nič (na sebi), so v tem obdobju res ubogi. Saturn je neusmiljen in zahteva čiščenje. Zlepa ali zgrda.

2. Mogoče bom kmalu imela psa! Tako je, po dolgih letih hrepenenja, po mnogih letih iskanja in enem letu izbiranja, sem končno našla psa zase. Pa nisem izbirčna, samo v slovenskih zavetiščih nimajo veliko majhnih psov (cca. 10 kg). Ali pa jih jaz nisem zasledila.

Tako bom za vikend že drugič obiskala zavetišče v Poreču in si ogledala psa. O, kako lepe rjave očke ima ...


Ker v vseh knjigah svarijo pred čustveno izbiro psa, sem si za prvič pripravila nekaj vaj. Super se je obneslo in v kratkem času sem veliko izvedela o mladičkih (dva samčka, ena samička, stari so cca. 8 mesecev).

Moj favorit je bila samička, ampak med nami ni bilo prave kemije. Tudi moj partner je bil zraven in se je strinjal, da samička ni "naša". Samčka sta oba pocukrana in prisrčna. Eden je kot "buldožer", drugi pa ima malo več elegance.

Kaj menite, kateri je moj favorit?

3 komentarji:

  1. Hm, po zapisih sodeč, bi vam prisodila eleganco, a glede na vaše Sade Sati obdobje, boste morda izbrali "buldožera", da vam bo pomagal "čistit".

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Tako je! Samo mirnejši je od buldožera. Zaenkrat .... :)

      Izbriši