četrtek, 03. marec 2016

Preveč težkih kovin

Tako je v življenju: enkrat smo zgoraj, drugič spodaj. Tisti, ki ne obvlada te dinamike, v življenju ne more biti srečen - vsaj moje mnenje je takšno. V torek, ko sem obiskala svojega osebnega zdravnika, sem bila zgoraj. Pokazala sem mu laboratorijske preiskave in bil je navdušen nad mojim zdravstvenim stanjem. Potem sem mu pa naštela, kaj vse počnem za to stanje in kaj me še čaka.

Zelo mirno je sprejel novico, da ga "varam" z bioresonanco. Povedala mu sem, da bom ta teden dobila rezultate urinskega testa o vsebnosti težkih kovin v mojem telesu. To pa je v Slovenji velik problem, je dodal.

Rezultate sem pokazala medicincu, ki pri svojem delu vidi veliko laboratorijskih izvidov. Tudi on je bil navdušen nad njimi. Uf, uf, hvala, hvala, ob takšnih komplimentih sem žarela kot žarnica.


Danes, ko sem iz ordinacije dobila rezultate o težkih kovinah, sem pristala spodaj. No, nisem čisto spodaj, ker se zavedam, da bi bile lahko vrednosti še višje ... Po drugi strani pa ... Pričakovano imam kar nekaj živega srebra, bolj sem presenečena nad visokim bakrom in svincem.

(Na tem mestu se vsi vprašamo, le kje sem dobil toliko bakra in svinca?)

Treba se je sprijazniti z dejstvi, s številkami, ki zelo jasno govorijo, da bo treba razstrupiti. Z Dominikom bova določila najprimernejšo strategijo.

Na srečo imam blog, da bom lahko po vsaki porciji DMSA (sredstvo za razstrupljanje nekaterih težkih kovin!) podrobno opisala, kako zelo trpim ...

Če se sami poigravate z mislijo, ali celo čutite, da bi bile lahko vaše zdravstvene težave povezane s težkimi kovinami, vam svetujem, da se tega lotite previdno in kontrolirano. V ordinaciji Golenhofen (info@golenhofen.si) vam bodo znali svetovati. Težke kovine so močni živčni strupi, zato se ne zafrkavajte in ne eksperimentirajte po nepotrebnem.

Še nekaj se lahko naučimo iz te zgodbe: dobri laboratorijski testi so samo del resnice, kako zdravi smo. Včasih je potrebno ubrati drugačne poti in se o zdravju prepričati na več načinov.

2 komentarja:

  1. Helena, sedaj ste mi pa dali vetra... prvič sem o težkih kovinah tuhtala, ko sem brala izkušnjo Tajče Pavček. Po nekajmesečnem uživanju klorele sem potem kar nekako vse odmislila. Bom budno prebirala ....

    OdgovoriIzbriši
  2. Gospa Helena čestitke za blogov rojstni dan,vse lepo in dobro še naprej!

    OdgovoriIzbriši