Termin: sreda, 21.11.2012 ob 17.30
Lokacija: Kalček v Šiški, Celovška cesta 268, Ljubljana
Predavateljica: Helena Golenhofen
Vstopnine ni!
Od pravilne prehrane je odvisno, ali bomo ostali zdravi, ali zboleli. Ni pomembna samo kakovost hrane, ampak tudi pravilen izbor živil. Le kako naj v poplavi informacij o prehrani najdemo najustreznejši jedilnik zase?
Predavateljica bo predstavila svoje izkušnje pri sestavljanju jedilnika. Raziskovala je prehranjevanje po krvnih skupinah in ločevalno dieto, veganski in mesni način prehranjevanja, preverila pravilnost alergijskih testov (predvsem krvni test za alergijo tipa III), si pomagala z bioresonančno terapijo in genskim testom. Upoštevala je tudi priporočila iz tradicionalne kitajske medicine. Le kakšen jedilnik je nastal?
Prevečkrat pozabimo, da se mora naša prehrana spreminjati skupaj s starostjo. Jedilnik najstnika je zato različen od jedilnika starostnika, vendar mora biti vsem skupno to, da nas hrana ne zakisa. Kislinsko-bazično uravnotežen jedilnik, s hrano, ki ne zastruplja in daje energijo, je prvi pogoj za življenje brez bolezni.
Iz vsebine predavanja:
- Ali sploh obstaja najustreznejši jedilnik
- Zakaj je pomembna kakovost živil
- Kako naj izberem zame najustreznejša živila
- Poznate vse svoje alergije
- Problematika glivic: kandida in plesni
- Kaj mi bo povedal genski test
- Kako sestaviti jednik, ki mi ne bo jemal mineralov
- Hitro razstrupljanje telesa, ko preveč grešimo s hrano