tag:blogger.com,1999:blog-5258535402549885574.post9126922925427305310..comments2024-03-25T19:33:18.215+01:00Comments on Osebno in zasebno - Helena Golenhofen: Razočaranje in veselje ob pici in knjigahHelena Golenhofenhttp://www.blogger.com/profile/10925253749742505859noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5258535402549885574.post-1161327565918751922017-08-10T09:15:44.722+02:002017-08-10T09:15:44.722+02:00Seveda, za vsa žita, ki vsebujejo gluten. Avtor v ...Seveda, za vsa žita, ki vsebujejo gluten. Avtor v knjigi tudi lepo pove, zakaj je sodobna pšenica tako problematična (v primerjavi s pra-pšenico).Helena Golenhofenhttps://www.blogger.com/profile/10925253749742505859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5258535402549885574.post-16751066852214578862017-08-09T17:37:25.434+02:002017-08-09T17:37:25.434+02:00Zelo zanimivo. Tega pa o pšenici nisem vedela. Bom...Zelo zanimivo. Tega pa o pšenici nisem vedela. Bom morala prebrati omenjeno knjigo. Ali potem isto kot za pšenico velja tudi za piro? Hvala za odgovor. Lp TamaraTamaranoreply@blogger.com