tag:blogger.com,1999:blog-5258535402549885574.post1608103545841546572..comments2024-03-25T19:33:18.215+01:00Comments on Osebno in zasebno - Helena Golenhofen: Kako pozdraviti vročino v želodcuHelena Golenhofenhttp://www.blogger.com/profile/10925253749742505859noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5258535402549885574.post-77131083046123032902015-11-20T10:09:06.648+01:002015-11-20T10:09:06.648+01:00Jin- hladne jedi so : banane, beli sladkor, čaj po...Jin- hladne jedi so : banane, beli sladkor, čaj poprove mete, fižol, grozdje, jabolka, jagode koruza, limone med, paradižnik, pivo, pomaranče, race, raki, ribe, sladoled, sol, špinača, školjke, voda , zelje<br /><br />Jang - tople jedi so: sir, šunka, čili, čokolada, govedina, jagnjetina por, puran, rjavi sladkor, vino, viski zelena paprika, <br /><br />Nevtralne so: kruh, mleko, rozine breskve, cvetača, češnje, sliveAnonymousnoreply@blogger.com