sobota, 12. januar 2019

Rojeni v letu kače bodo imeli slabo leto

Da se takoj popravim: ne samo tisti, ki so rojeni v letu kače, ampak vsi, ki imajo v horoskopu kačo. Kitajski horoskop je namreč sestavljen iz štirih stolpcev in v vsakem je lahko kača.

Zakaj bo kača tako "uboga"? Ker leži v senci vladarja leta - svinje. Kačo bo celo leto zakrivala senca, ki bo padala od vladarja, zato bo to slabo leto zanjo.


Pomaga, da se tega zavedamo in da na sebi nosimo tigra (amulet, majice, spodnje perilo, obesek), ki je naravni prijatelj svinje. Zato se bo z njo igral in jo tako zamotil, da bo kači dala mir. Hja, živalski svet je krut ...


Tiger bo zaveznik vseh kač v tem letu

Kače naj tudi pazijo na svoje zdravje, naj ne tvegajo po nepotrebnem, naj ne začenjajo (velikih) projektov, se bolj posvečajo medsebojnim odnosom in se zelo ukvarjajo s tisto temo, ki jo njena kača predstavlja.

Najbolj naj bi nastradali tisti, ki imajo kačo v mesecu in dnevu rojstva, nato pride leto in ura rojstva. Vsak od stolpcev ima vpliv na različna življenjska področja: dan rojstva - partnerstvo, leto rojstva - starši in otroštvo, ura rojstva - prihodnost in otroci, mesec rojstva - prijatelji in bratje/sestre.

Kako zelo drži ta negativen vpliv, ki se vsako leto spremeni, saj se vsako leto menja vladar leta, smo lahko opazili lansko leto. Vladal mu je izredno močan pes, ki je povzročal težave vsem zmajem. Tudi sama ga imam in ni bilo prijetno. Komaj sem čakala, da bo leto mimo.

Ja, tudi kačo imam v horoskopu in že takoj po 22. 12. 2019, ko se je začelo novo kitajsko leto, so se začele težave.

Spomnila sem horoskopa Angeline Jolie, ki ima v svojem horoskopu tri kače. Bomo skupaj opazovali, kaj se ji bo dogajalo v 2019! Na koncu bo Brad dobil vseh šest otrok ... tudi, če jih ne bo želel ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar