petek, 18. januar 2019

Leto 2019: slabo mesto doma in v podjetju

Še eno opozorilo za leto 2019 sem vam dolžna: kje v stanovanju (hiši, poslovnem prostoru) je slabo mesto. V letu 2019 je to jugozahod. Tam se nahaja zvezda 5, ki povzroča stres.

Na tem delu tlorisa se lahko pojavijo nenavadne težave in zapleti, pogostejše bolniške, slabše delamo, težave s spanjem, koncentracijo - energija je težka in počasna.

To področje vzdržujemo in čistimo, nikakor pa ne prenavljamo. Lahko zabijemo žebelj za sliko, ne lotimo se pleskanja ali menjave omar.

Če na tem področju spimo, se mu moramo res posvetiti. Ni rečeno, da bomo dobili velike težave. Opazovati se moramo in ukrepati, če se pojavijo.


Pomoč: v jugozahodnem izseku uporabimo element kovina, ker izčrpa zemeljsko zvezdo 5. To je bela, srebrna ali zlata barva, kovinski predmeti; če so okrogli, toliko bolje. Ljubitelji gongov ali kovinskih zvončkov jih lahko postavijo tja. Zvončki (mobili) morajo imeti 6 cevi, saj tudi število 6 spada v element kovina.

Vsi ti predmeti morajo imeti neko vrednost, pa naj bo velikost, izdelava ali finančna vrednost. Močna slaba zvezda se ne preganja z majhnimi pomočniki.


Uporablja se tudi okrogla posoda, ki jo napolnimo s soljo in vodo ter dodamo 6 enakih kovancev. Ne pozabimo dodajati vode, preden izhlapi. Solni kristali, ki se tvorijo, vsrkajo negativno energijo zvezde 5. Ko se leto zamenja in zvezda 5 poleti na drugo mesto, zavržemo sol in kovance.

Ni komentarjev:

Objavite komentar